Autonvuokraus
San Sebastián
Piilota
Espanja // San Sebastian // San Sebastián
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Sebastián: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: EASC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30
 
 24 h palautus

Sixt San Sebastiánista löytyy vuokra-auto joka tarpeeseen

Sixt Autovuokraamo San Sebastiánin toimipiste tarjoaa edullista autonvuokrausta ja luotettavia Sixt-vuokra-autoja matkallesi Espanjassa. Löydät palvelupisteemme hyvin näppärästi, sillä matkaa San Sebastiánin keskustasta on vain reilu kilometri ja paikallisbussi tuo sinut noin vartissa läheiselle bussipysäkille, ja bussilla pääset toki muualtakin kaupungista näppärästi melkein toimistomme viereen. Lähimmältä rautatieasemalta on matkaa reilut 500 metriä, joten jos saavut junalla, voit vaikka tulla kävellen meille hakemaan ajoneuvosi. Kaikki ajoneuvomme ovat uusia malleja tunnetuilta automerkeiltä, kaikissa on ilmastointi ja valittavissa on vuokra-autoja niin manuaalivaihteiston kuin automaatinkin ystäville. San Sebastiánin toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat yhdelle tai kahdelle hengelle ihanteelliset taloudelliset henkilöautot, perheelle tai yli kahden hengen seurueelle mainiosti soveltuvat tilavammat farmarit, nelivedon tehoa ja tyyliä tarjoilevat vahvat maasturimme ja ensiluokkaista ajomukavuutta ja ylellistä tyyliä antavat urheilu- ja avoautomme, joilla matka taittuu näyttävästi. Autonvuokraus San Sebastiánin toimipisteessä on entistä sujuvampaa, jos teet varauksen jo etukäteen netissä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.

San Sebastiánista vuokrattu Sixtin vuokra-auto tarjoaa luotettavuutta

San Sebastiánin autovuokraamo antaa käyttöösi rajoittamattoman kilometrimäärän ja tarjoaa kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä kolariturvan. Näiden etujen lisäksi voit valita hyödyllisiä lisäpalveluita kattavasta valikoimastamme. Tehostaaksesi ajankäyttöä ja välttyäksesi turhilta lisäkilometreiltä kannattaa ajoneuvoon ottaa mukaan navigaattori, joka neuvoo oikeat reitit vierailla teillä. Olemme ottaneet huomioon myös kaikista tärkeimmän eli lapset, joten meiltä saat käyttöösi turvalliset lastenistuimet, joita löytyy kaiken ikäisille lapsille vauvoista alkaen. Onko taloudellisuus ajamisessa sinulle tärkeää? Sitä varten lisäpalveluvalikoimastamme löytyvät myös vähän kuluttavat dieselmoottorit. Lisäkuljettajapalvelumme taas on heitä varten, jotka haluavat matkan aikana jakaa ajamisen useamman kuskin kesken. Kun varaat vuokra-autosi, tutustu lisäpalveluihimme ja lisää haluamasi varaukseesi, otathan ajoneuvoa varatessa kuitenkin ystävällisesti huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä automallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Sebastián EASC01 Avda. Zurriola 1, Local 9 20002 San Sebastián-Donostia 43.324563, -1.978171 +34-871180192

Sixt-toimipiste San Sebastián EASC01

Avda. Zurriola 1, Local 9
20002 San Sebastián-Donostia
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service