Autonvuokraus
Santiago Compostela Lentoasema
Piilota
Espanja // Santiago de Compostela // Santiago Compostela Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santiago Compostela Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  15820 Santiago de Compostela ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SCQ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Santiago de Compostelan lentokentällä

Sixtin Autovuokraamo auttaa sinut Santiago de Compostelan lentoasemalta aloittamaan matkasi Espanjassa kaikkein kätevimmin. Taloudellisella henkilöautolla tai farmarilla suuntaat mukavasti työmatkalle tai lomalle perheen tai matkakumppanisi kanssa, ja häämatkalaisille tai hieman enemmän vauhtia matkaansa haluaville meillä on tarjolla myös urheiluautoja ja avoautoja. Pakettiautoissamme mukanasi kulkevat myös isokokoisemmat matkatavarat ja maastureillamme selvität puolestaan haastavammat tieosuudet leikiten. Autonvuokraus Santiago de Compostelan lentoasemalta sujuu kätevästi 24 tunnin noutopalvelulla tai palautuspalvelulla, ja voit halutessasi myös valita vuokra-autosi iPhonella noudon yhteydessä. Sixt ei voi taata jotakin tiettyä merkkiä, ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Vuokra-autolla pääset Santiago de Compostelan lentoasemalta tutkimaan Espanjaa

Löydät toimipisteemme helposti saavuttuasi Santiago de Compostelan lentoasemalle kentän sisäpuolelta ja pääset aloittamaan matkasi ilman odotteluja. Lentoasema, lyhenteeltään SCQ on näppärän ajomatkan päässä Santiago de Compostelasta ja karautat kaupunkiin noin parissa kymmenessä minuutissa. Tämä kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Galician autonomisella alueella Pohjois-Espanjassa ja onkin alueensa toiseksi suurin lentokenttä Bilbaon jälkeen. Kristittyjen historiallinen pyhiinvaellusreitti Camino de Santiago kulkee lähellä lentokenttää ja vaikka et olisikaan itse pyhiinvaellusmatkalla, on reitti varmasti mielenkiintoinen pysähdyspaikka paikallisena nähtävyytenä. Tee varaus vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi, ja pääset hyppäämään vuokra-auton rattiin lentokentällä heti saavuttuasi!

Santiago de Compostelan pyhiinvaelluskaupungissa on historian havinaa

Santiago de Compostela on kenties tunnetuin pyhiinvaellusreitistään, joka kuuluukin vanhan kaupungin ohella Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaupungissa sijaitseva Apostoli Jaakob vanhemman hauta on ollut satojen vuosien ajan yksi Euroopan tärkeimpiä pyhiinvaelluskohteita, ja kaupunkiin onkin perustettu pyhiinvaelluksesta ja sen historiasta kertova Museo das Pergrinacion. Kaupungissa on myös muita historiallisia kohteita, kuten varhaiskeskiajalta peräisin oleva katedraali ja 1100-luvulta peräisin oleva Colegiata de Santa Maria del Sar. Kaupungissa on myös moderneja kohteja, kuten kulttuurikeskus Cidade da Cultura, ja shoppailijoiden suosima ostosalue Ensanche. Autonvuokraus Santiago de Compostelan lentoasemalta on oiva tapa päästä tutustumaan myös laajemmalti Galiciaan, kuten esimerkiksi Al Corunan satamakaupunkiin, rannikon viehättäviin pikkukaupunkeihin tai vaikkapa kohtuullisen ajomatkan päässä sijaitsevaan naapurivaltioon Portugaliin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santiago Compostela Lentoasema SCQ Zona rent a car - Llegadas 15820 Santiago de Compostela 42.891956, -8.420167 +34-871180192

Sixt-toimipiste Santiago Compostela Lentoasema SCQ

Zona rent a car - Llegadas
15820 Santiago de Compostela
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service