Autonvuokraus
Sevilla Lentoasema
Piilota
Espanja // Sevilla // Sevilla Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sevilla Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeropuerto de Sevilla
  41020 Sevilla ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SVQ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 00:30
Juhlapyhä08:00 - 00:30
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Sevillan lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Sevillan lentoasemalla tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman, hyödylliset lisäpalvelut sekä turvallisuutta lisäävät lisäturvamahdollisuudet. Hankkiessasi käyttöösi vuokra-autoa Sevillan lentoasemalta voit valita lisäpalveluksi esimerkiksi lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaihteiston, diesel-moottorin, erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia, tai vaikkapa talvipaketin. Lisäturvana puolestaan tarjoamme esimerkiksi matkanjatkumisturvaa, kolariturvaa sekä lasi- ja rengasturvaa. Toimipisteemme monipuolinen vuokra-autovalikoima taas kattaa niin luksusta henkivät avo- ja urheiluautot kuin maastoajossa käytännölliset maasturitkin. Lisäksi tarjoamme suuremman porukan tarpeisiin minibusseja ja tietysti valikoimastamme löytyvät myös perinteiset ja kaupunkikäytössä näppärät henkilöautot sekä farmarit. Vuokra-autoa varatessasi sinun on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Helppoa autonvuokrausta Sevillan lentoasemalta

Kaupungin lentoasema (SVQ) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä sen keskustasta. Autonvuokraus Sevillan lentoasemalta sujuu kätevimmin etukäteen internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai perinteisesti soittamalla toimipisteeseemme. Tietysti sinulla on halutessasi myös mahdollisuus varata vuokra-auto vasta paikan päälle saavuttuasi. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että toimipisteemme tarjoaa ympärivuorokautisen vuokra-auton noutomahdollisuuden sekä mahdollisuuden valita vuokra-auto itse iPhonellasi, mikäli olet jo varannut vuokra-auton. Myös palautus lentoaseman toimipisteeseemme sujuu ympäri vuorokauden, tai halutessasi voit myös palauttaa vuokra-auton johonkin toiseen toimipisteeseemme joita löytyy ympäri kaupunkia lähes sen kaikilta keskeisiltä paikoilta ja myös kaupungin syrjäisemmistä osista.

Koe Espanjan Andalusia Sixtin vuokra-autolla

Vuokra-auton hankkiminen Sevillassa on hyvä ajatus, sillä sen avulla pääset helposti tutustumaan vaikka koko kauniiseen Andalusian itsehallintoalueeseen ja varsinkin Sevillan maakuntaan, jonka pääkaupunki samanniminen kaupunki on. Itse kaupungissa taas kannattaa vierailla ainakin vuonna 1506 valmistuneessa Santa Marían katedraalissa, joka on maailman suurin goottilainen katedraali ja josta löytyvät Kristoffer Kolumbuksen jäänteet. Katedraalin paikalla ennen olleen moskeijan vielä säilyneestä Giralda-tornista on tullut kaupungin symboli. Vuokra-autolla pääset helposti kiertämään kaikki kaupungin nähtävyydet ja voit vierailla myös esimerkiksi kuninkaallisissa palatsirakennuksissa (Alcázares Reales) Plaza de Trinfon aukiolla tai kuuluisalla Guadalquivirin rannalla sijaitsevalla kultaisella tornilla Torre de Orolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 00:30
Juhlapyhä08:00 - 00:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sevilla Lentoasema SVQ Aeropuerto de Sevilla 41020 Sevilla 37.424140, -5.900540 +34-871180192

Sixt-toimipiste Sevilla Lentoasema SVQ

Aeropuerto de Sevilla
41020 Sevilla
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service