Autonvuokraus
Valencia Lentoasema
Piilota
Espanja // Valencia // Valencia Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Valencia Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia) ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VLC
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraus Valencian lentoasemalla

Sixt autovuokraamosta Valencian lentoasemalta hankit vuokra-auton käyttöösi helposti ja vaivattomasti vaikka heti lentokentältä poistuessasi. Toimipisteemme vuokra-autovalikoimasta löydät vuokra-autoja moneen eri tarpeeseen. Tarjoamme käyttöösi esimerkiksi luksusta henkivät avo- ja urheiluautot, maastossa ajamista suunnittelevalle käytännölliset maasturit, suurelle joukolle soveltuvat minibussit, sekä tietysti myös perinteiset ja kaupunkiajossa kätevät henkilöautot sekä farmarit. Jo autonvuokrausta suunnitellessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että takaamme sinulle varmasti vain valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, sillä emme valitettavasti voi varmasti luvata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia. Lentoaseman toimipisteessämme valittavanasi on autonvuokrauksen yhteydessä myös lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi navigointilaite, automaattivaihteisto, lisäkuljettaja tai diesel-moottori. Lisäksi voit halutessasi hankkia jo valmiiksi kattavasti vakuutettuihin ajoneuvoihimme lisäturvaa.

Autovuokraus Valencian lentoasemalta

Autonvuokraus Valencian lentoasemalta (VLC), joka tunnetaan myös nimellä Manisesin lentoasema ja joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin kekustasta, sujuu kätevästi jo etukäteen internetissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai esimerkiksi soittamalla. Halutessasi voit kuitenkin vuokrata auton vasta paikan päälle saavuttuasi. Huomaa kuitenkin, että mikäli olet varannut vuokra-autosi Valencian lentoasemalta etukäteen, voit valita sen näppärästi iPhonesi avulla vuokra-autoa noutaessasi. Halutessasi voit palauttaa vuokra-autosi myös toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy lukuisia niin sen keskustasta, rautatieasemilta kuin kaupungin syrjäisemmiltäkin alueilta. Palauttaessasi vuokra-autoa lentoasemalle voit tehdä sen ympäri vuorokauden myös toimipisteemme aukioloaikojen ulkopuolella.

Koe Valencia Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Valenciassa kannattaa, sillä kyseessä on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, josta kaiken mahdollisen saa parhaiten irti voidessaan liikkua suurkaupungin alueella ongelmitta. Vuokra-autolla pääset myös tutustumaan helposti esimerkiksi kauniiseen maakuntaan laajemminkin. Itse kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua ainakin vuonna 2004 valmistuneeseen taide- ja tiedekeskukseen Ciutat de les Arts i de les Ciènciesiin, joka on valtaisa vapaa-ajan kompelksi, josta löytyy esimerkiksi valtamerikeskus, tiedekeskus, elokuvateatteri sekä teatteri. Lisäksi vierailla kannattaa ainakin Unescon maailmanperintökohteessa 1400-luvulta olevassa Llotja de la Seda silkinmyyntipaikassa. Vuokra-autolla pääsee ajamaan helposti myös vanhankaupungin ulkopuolella sijaitsevalle maan suurimmalle rannalle, jossa kaupunkielämän vastapainoksi voi viettää aikaa esimerkiksi uiden ja aurinkoa ottaen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Valencia Lentoasema VLC Zona rent a car - Llegadas 46940 Manises (Valencia) 39.491325, -0.472996 +34-871180192

Sixt-toimipiste Valencia Lentoasema VLC

Zona rent a car - Llegadas
46940 Manises (Valencia)
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service