Autonvuokraus
Valencia Sorolla Rautatieasema
Piilota
Espanja // Valencia // Valencia Sorolla Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Valencia Sorolla Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: C/ San Vicente Martir 171
  46007 Valencia ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: VLCX01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Valencia Renfe sijaitsee kaupungin uuden rautatieaseman yhteydessä, jonne saapuvat nopeat AVE-junat esimerkiksi Madridista tai Barcelonasta. Saapuessasi junalla Valenciaan, poistu rautatieaseman uloskäynnistä ja toimipisteemme löydät helposti toiselta puolelta katua, postiaseman Correos edestä. Jos puolestaan olet jo kaupungissa, saavutat toimipisteemme helposti julkisilla kulkuyhteyksillä. Matka kaupungin keskustasta metrolla kestää noin 10 minuuttia, lähin pysäkki on Jesus. Jos puolestaan saavut raitiovaunulla, matkaa kestää noin 20 minuuttia ja lähin pysäkki on Giorgeta-Carcaixent, josta kävelymatkaa kohti toimipistettämme jää noin alle 10 minuuttia. Lisäksi rautatieasemalle on bussiyhteys eri puolilta kaupunkia, matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Autonvuokrauksen toimipisteemme Valencia Renfe sijaitsee erinomaisella paikalla lähteä tutustumaan Valencian nähtävyyksiin. Näe kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri, kurvaa uimaan upeille hiekkarannoille tai tutustu tiedepuisto Ciudad de las Artes y las Cienciaan, kaikki helposti vuokra-autollasi. Valencia tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle, muista myös maistaa kuuluisaa herkullista paellaa!

Vuokra-auto Valencian Renfen toimipisteestämme koko perheelle

Sixt autonvuokraus Valencian Renfessä tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja. Meiltä löydät taloudelliset ja kompaktit sedanit, kuin myös jykevät citymaasturit. Perheille tai kaveriporukoille sopiva valinta on myös luotettava farmarimalli. Jos puolestaan matkustatte suuremmalla porukalla, on paras vaihtoehto minibussi, joka kuljettaa koko porukan yhdessä perille. Ehkä haluat hieman luksusta, jolloin suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaan avo- ja urheiluautoja, muista myös premium-mallit. Huomioithan että emme voi taata tiettyä automallia varausvaiheessa, ainoastaan tietyn autokategorian. Tarjoamme myös hyödyllisiä lisäpalveluja, kuten lasi-ja rengasturva tai omavastuun pienennys pientä lisämaksua vastaan, jotka takaavat sinulle rentouttavan ajokokemuksen. Kaikissa vuokra-autoissamme on mukavuuksina ilmastointi ja vakionopeudensäädin, voit myös lisätä esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimen perheen pienimmille. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Valencia Sorolla Rautatieasema VLCX01 C/ San Vicente Martir 171 46007 Valencia 39.460148, -0.381234 +34-871180192

Sixt-toimipiste Valencia Sorolla Rautatieasema VLCX01

C/ San Vicente Martir 171
46007 Valencia
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service