Autonvuokraus
Zaragoza Delicias Juna-as.
Piilota
Espanja // Zaragoza // Zaragoza Delicias Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zaragoza Delicias Juna-aseman: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenida de Navarra, 80
  50011 Zaragoza ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: ZAZX01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Matka alkaa Zaragoza Delicias Juna-aseman toimipisteestämme

Zaragoza Delicias Juna-aseman toimipiste on ihanteellinen autonvuokraukseen, kun olet tullut junalla Zaragozaan, jolloin voit napata ajoneuvon allesi rautatieasemalta heti saavuttuasi. Tietenkin sijainti rautatieasemalla tarkoittaa myös sitä, että sinne on hyvin helppoa saapua esimerkiksi paikallisjunalla kaupungilta, jos jo olet Zaragozassa. Meillä on monipuolinen valikoima Sixtin vuokra-autoja Zaragoza Delicias juna-aseman toimipisteessä, kuten taloudellisia henkilöautoja työmatkalaiselle tai yhden tai kahden hengen sekä pieneen perheen tarpeisiin, tilavampia farmareita sekä minibusseja, joissa matkustaa tarvittaessa isompikin seurue matkatavaroineen tai harrastusvälineineen näppärästi. Premium-luokan luksusautomme on tehty tekemään vaikutus ja niillä voi ajella tyylillä Zaragozassa ja ympäristössä, kenties mainio valinta häämatkalle tuomaan ripaus ylellisyyttä tai työmatkalle kuljettamaan tärkeää yhteistyökumppania. Espanjaa voi kierrellä myös vahvoilla maastureilla, joita valikoimastamme myös löytyy. Valitse mieleisesi ajoneuvo ja varaa se jo etukäteen noutoa nopeuttaaksesi!

Autonvuokraus Zaragoza Delicias juna-asemalla onnistuu edullisesti

Valitsemalla Sixtin vuokra-auton saat matkallesi luotettavan, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan ajoneuvon, johon voit lisäksi valita lisäpalveluita. Yksi käytetyimmistä lisäpalveluistamme on navigointilaite, eikä suotta, sillä se auttaa pysymään oikealla tiellä ja pääsemään päämäärään silloin kun pitää, erityisen tärkeä asia työmatkalaiselle. Jos olet saapumassa Zaragozaan talviaikaan, kannattaa tiedustella talvipakettimme saatavuutta, joka sisältää lumiketjut ja tavaratelineen, joiden avulla on helpompi lähteä talviurheilua harrastamaan vaikka Pyreneille. Vuokra-autoon on myös mahdollista saada lasten turvaistuimet, mikä tekee matkustamisesta turvallista ja miellyttävää lapsille, ja huomaathan, että meiltä löytyy niin turvakaukalo vauvalle kuin korokeistuin vanhemmalle lapselle. Tutustu myös lisäkuljettajapalveluun sekä mahdollisuuteen saada vähäkulutuksinen dieselmoottori vuokra-autoon verkkosivuillamme tai kysy autonvuokrausasioista asiantuntevasta asiakaspalvelustamme puhelimitse ja tee varaus. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Sixt Autovuokraamo Zaragoza Delicias juna-asemalla odottaa jo sinua!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zaragoza Delicias Juna-as. ZAZX01 Avenida de Navarra, 80 50011 Zaragoza 41.658621, -0.910047 +34-871180192

Sixt-toimipiste Zaragoza Delicias Juna-as. ZAZX01

Avenida de Navarra, 80
50011 Zaragoza
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service