Autonvuokraus
Zaragoza Lentoasema
Piilota
Espanja // Zaragoza // Zaragoza Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zaragoza Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ctra. del Aeropuerto s/n
  50011 Zaragoza ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZAZ
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 20:30
Juhlapyhä07:30 - 20:30
 
 

Sixt autovuokraamo Zaragozan lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Zaragozan lentoasemalla palvelee kaupunkiin saapuvia turisteja tarjoten monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Meiltä saat vuokra-auton jokaiseen tarpeeseen. Toimipisteemme autotarjonta kattaa niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivedolla varustetut katumaasturit, minibussit kuin pakettiautotkin. Voit lisätä autovuokraasi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta huoletonta, kun sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kustannuksia. Älä myöskään unohda ottaa vakuutusta. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä voit ottaa myös esimerkiksi kaikki vahingot kattavan vakuutuksen. Kun matkasi alkaa tältä lentoasemalta, joka tunnetaan lyhenteellä ZAZ, kannattaa sinun ehdottomasti kääntyä meidän puoleemme.

Autonvuokraus Zaragozan lentoasemalta käy näppärästi netissä tai puhelimitse

Tämä Espanjan pohjoisosassa sijaitseva lentoasema toivottaa niin turistit kuin työmatkalaiset tervetulleeksi. Lentoasemalta on lyhyt ajomatka kaupunkiin. Koska lentoasema on pieni, on myös toimipisteemme helppo löytää. Toimipisteeltämme saat vuokra-autosi avaimet ja kaikki mahdollisesti tilaamasi lisätarvikkeet. Auto kannattaa vuokrata hyvissä ajoin jo ennen loman alkua. Auton voi vuokrata näppärästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme valitettavasti pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös pyynnöstä erikoisempia autoja, kuten esimerkiksi luksusautoja tai urheilullisia autoja.

Vuokra-autolla pääsee kokemaan enemmän

Autonvuokraus Zaragozan lentoasemalta käy tuossa tuokiossa. Vuokra-auto alla lomastakin saa enemmän irti. Zaragoza on itsehallintoalue Aragonissa. Kaupungissa riittää paljon nähtävää niin lapsiperheille kuin aikuisillekin. San Salvadorin katedraali on upea roomalais-katolinen katedraali. Vuokra-autolla voi huristella myös vanhaan kaupunkiin, josta löytyy esimerkiksi Moorish, joka on linna tai oikeamminkin palatsi. Zaragozan lähiympäristöstä voi löytää myös upeita maisemia, joten jonakin päivänä kannattaa ottaa auto alle ja lähteä esimerkiksi piknikille läheisiin puistoihin. Lämmin Välimeren ilmasto, hyvä ruoka ja ystävälliset ihmiset toivottavat jokaisen tervetulleeksi tähän kauniiseen kaupunkiin, joka on yllätyksiä täynnä. Varaa siis vuokra-auto Zaragozan lentoasemalta ja nauti lomastasi täysin siemauksin. Varaaminen käy näppärästi netissä tai puhelimitse.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 20:30
Juhlapyhä07:30 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zaragoza Lentoasema ZAZ Ctra. del Aeropuerto s/n 50011 Zaragoza 41.672629, -1.038094 +34-871180192

Sixt-toimipiste Zaragoza Lentoasema ZAZ

Ctra. del Aeropuerto s/n
50011 Zaragoza
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service