Autonvuokraus
Bloemfontein
Piilota
Etelä-Afrikka // Bloemfontein
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bloemfontein

Pitkän historian omaava Sixt Autovuokraamo Bloemfonteinissa palvelee asiakkaita joustavin aukioloajoin tarjoten kattavan valikoiman monipuolisia, laadukkaita ja kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja lähes jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen, myös alle 25-vuotiaille! Autonvuokraus Bloemfonteinissa sujuukin meiltä vaivattomasti ja kaupungissa sijaitsevasta toimipisteestämme voit valita käyttöösi joko kaupungissa ja hoidetuilla teillä käytännöllisen henkilöauton tai farmarin, luksusta tihkuvan urheilu- tai avoauton, tai Etelä-Afrikkaa laajemmin tutkiessa tarpeeseen tulevan maasturin.

 
 • Bloemfontein Lentoasema
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  ma. - pe.07:00 - 18:30
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 18:30
  Juhlapyhä07:00 - 18:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Bloemfontein Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  ma. - pe.07:00 - 18:30
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 18:30
  Juhlapyhä07:00 - 18:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tarjoamme joustavaa autonvuokrausta Bloemfonteinissa

Autovuokraamomme Bloemfonteinissa tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia miten hoitaa autonvuokraus sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Jos tiedät tarvitsevasi vuokra-autoa jo ennen paikalle saapumistasi kannattaa sinun hyödyntää kätevää etukäteisvarauspalveluamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme, tai soittaa meille tehdäksesi varauksen. Muistathan kuitenkin, että takaamme vuokra-autoista aina varaamasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tietyn merkkistä tai mallista autoa. Halutessasi voit vuokra-ajoneuvon ohella hankkia meiltä myös erilaisia lisäpalveluita, joita ovat muun muassa varsinkin maastoon sunnatessa käytönnöllinen navigaattori, lasten kanssa matkustavalle ehdottomat turvakaukalot ja lastenistuimet sekä esimerkiksi erilaset lisävakuudet, kuten lasi- ja rengasturva.

Nauti Sixtin vuokra-autossa Bloemfonteinin maisemista

Bloemfontein on Etelä-Afrikan oikeudellinen pääkaupunki, maan korkeimman oikeuden koti ja mielenkiintoinen vierailukohde. Matkalle kannattaa kuitenkin hankkia vuokra-auto, jotta alueeseen ja upeaan luontoon pääsee tutustumaan mahdollisimman kätevästi. Alueeseen tutustuminen kannattaa aloittaa Naval Hilliltä, jonka huipulta aukeavat upeat näkymät. Naval Hillin alueella, kätevän automatkan päässä keskustasta sijaitsee mielenkiintoinen planetaario sekä valtava Nelson Mandelan patsas. Naval Hillin huipulla aukeaa lisäksi Franklinin luonnonsuojelualue, missä voit ajaessasi tai kävellessäsi ihastella esimerkiksi strutseja, seeproja ja kirahveja. Vuokra-autolla matka taittuu myös kätevästi upeaan kansalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan, sekä sen lähestillä sijaitsevaan Etelä-Afrikan panssarimuseoon. Hieman toisenlaista aktiviteettiä kaipaaville kerrottakoon, että myös Windmill Casino & Entertainment Centre sijaitsee nopean ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kekustassa taas kannattaa piipahtaa ainakin kaupungin eläintarhassa sekä kansallismuseossa, jotka molemmat ovat tunnettuja vierailukohteita. Kaupungista löytyy kuitenkin myös lukuisia muita mielenkiintoisia museoita ja taidegallerioita, kuten Anglo-Boer sotamuseo sekä Oliewenhuis taidemuseo.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service