Autonvuokraus
Durban
Piilota
Etelä-Afrikka // Durban
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Durban

Autonvuokraus Durbanissa Sixtin kautta vie sinut Etelä-Afrikan hurmaavien nähtävyyksien äärelle ja antaa sinulle vapauden kulkea oman aikataulusi mukaan. Käytössäsi ovat muun muassa edulliset ja kätevät sedanit ja pienet henkilöautot. Jos matkaat esimerkiksi kansallispuistoon tai maaseudulle, on nelivetomaasturi järkevä valinta. Kaupunkimatkailua varten tarjoamme myös valikoiman tyylikkäitä urheiluautoja. Tutustu valikoimaamme ja varaa juuri sinun matkaasi parhaiten soveltuva vuokra-auto!

 
 • Durban King Shaka Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Building 2
  4000 Durban

  ma. - su.05:30 - 22:00
  Juhlapyhä05:30 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Durban

  Sixt Autonvuokraus
  206 Dr Pixley KaSeme Street
  4001 Durban

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Durban Umhlanga Ridge

  Sixt Autonvuokraus
  6 Sunset Crescent
  4000 Umhlanga

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Löydät meiltä myös lisälaitteet ja -palvelut vuokra-autoosi

Vuokra-auto Durbanissa auttaa sinua vierailemaan juuri niissä kohteissa, joissa haluat, oman aikataulusi mukaan. Valikoimastamme löytyy ajoneuvoja monenlaiselle matkasuunnitelmalle ja budjetille. Sen sijaan, että valitsisit tietyn automallin tai -merkin, voit valita vuokra-autosi kategorian. Ajoneuvojen lisäksi saat meiltä myös vakuutuksen, jonka hankkiminen Etelä-Afrikassa on järkevää. Liikenne on vasemmanpuoleinen ja usein varsin kaoottinen. GPS-navigaattorilla suunnistat perille helposti vieraassakin ympäristössä. Jos olet matkalla lasten kanssa, saat kauttamme turvaistuimet. Tutustu tarjontaamme sivustollamme, varaa vuokra-autosi pikimmiten ja ala suunnitella matkaasi tähän monipuoliseen kohteeseen! Sixt Autovuokraamo Durbanissa auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Etelä-Afrikka - rantakohteita, viinitiloja ja safareita

Autonvuokraus Durbanissa on ehdottomasti helpoin tapa nähdä kaupunkia ja sen ympäristöä. Tämä maan kolmanneksi suurin kaupunki ja koko maanosan yksi vilkkain satamakaupunki on myös monen paikallisen asukkaan lomakohde. Monikulttuurinen Durban onkin hauska sekoitus urbaania kaupunkikohdetta hienoine ostoskeskuksineen ja iltaelämän viettopaikkoineen, siirtomaahistoriaa ja Intiaa. Kaupunki tunnetaan erityisesti hiekkarannoistaan, joista suosituimpia ovat Golden Minen rannat. Veden äärellä voit nauttia auringosta tai harrastaa monipuolisia vesiurheilulajeja, joista suosituin on ilman muuta surffaaminen. Kun sinulla on vuokra-auto Durbanissa käytössäsi, etsit vaivattomasti juuri sinua viehättävän rannan. Lapsiperheille löytyy useampiakin vesipuistoja, joissa on mukava viettää aikaa alueen lämpimän, subtrooppisen ilmaston ansiosta. Muutaman tunnin ajomatkan päästä löytyy mahdollisuuksia safariretkille ja vaikkapa viinitilavierailuille. Autovuokraamomme Durbanissa on valmiina palvelemaan sinua matkaasi liittyvissä kysymyksissä, tervetuloa asiakkaaksemme!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service