Autonvuokraus
East London/Delivery Service
Piilota
Etelä-Afrikka // East London // East London/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus East London/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery Service
  5201 East London ZA +27-43-736 2900
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Autonvuokraus East Londonissa ei voisi olla helpompaa!

Sixt Autovuokraamo East London Delivery Service tarjoaa joustavaa autonvuokrausta kilpailukykyiseen hintaan. Valitse mieleisesi vuokra-auto laajasta valikoimastamme, ilmoita haluamasi osoite East Londonin alueella ja me toimitamme vuokra-auton perille! Voit tehdä varauksen helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Mikäli suunnitelmasi muuttuvat, voit maksutta tehdä muutoksia tai perua koko varauksen. Valitse tällöin maksu vasta noudettaessa. East London Delivery Service -autovuokraamomme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten voit lähteä matkaan silloin, kun sinulle sopii. Autonvuokraus Etelä-Afrikassa kannattaa, sillä kauneimmat luonnonpuistot, jännittävät safarit ja salaiset hiekkarannat jäävät muuten näkemättä. Syrjäisemmillä reiteillä nelivetomaasturi on usein välttämätön, henkilöauto tai farmari sopii mainiosti maanteillä ja kaupungeissa ajamiseen. Sixtin uudet ja turvalliset vuokra-autot, hyödylliset lisäpalvelut ja ystävällinen henkilökunta tekevät vuokra-autoilusta helppoa ja mielekästä!

East London Delivery Servicen autonvuokrauspalvelu pelastaa työ- ja lomamatkan

Houkutteleeko retkeily ainutlaatuisissa luonnonmaisemissa? Farmariauto on tilavuutensa ansiosta erinomainen telttailuun ja retkeilyyn. Oletko kiireisellä työmatkalla? Saavu kokoukseen ajoissa ja tyylillä Mercedes-Benzin tai BMW:n premium-luokan sedanilla. Tai pakkaa huopa ja piknik-eväät Nissanin takakonttiin ja vietä ihana päivä rannalla perheen ja ystävien kanssa. Voit varata autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia. Kun valitset Sixtin vuokra-auton East London Delivery Servicen kautta, saat enemmän kuin hyvin varustellun auton. Vapaat ajokilometrit ja kolariturva sisältyvät vuokran perushintaan. Näiden lisäksi voit tehdä matkastasi mukavamman Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla. GPS-navigaattorin avulla löydät perille kohteeseen ja lisäkuljettajan kanssa voit jakaa ajamisen. Karista turhat murheet pois ottamalla lisäturva tuulilasille ja renkaille. Muista myös turvata pikkulapset sopivalla lastenistuimella. Alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä, mutta huomioi, että Etelä-Afrikassa kuljettajan tulee olla vähintään 23-vuotias.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste East London/Delivery Service ELSC01 Delivery Service 5201 East London -33.007200, 27.913600 +27-43-736 2900

Sixt-toimipiste East London/Delivery Service ELSC01

Delivery Service
5201 East London
 
Puhelinnro +27-43-736 2900

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service