Auton vuokraus toimipisteestä Kimberley/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Kimberley/Delivery Service

Osoite

Delivery Service, 5301 Kimberley, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:30
La
08:00 - 12:00
Su
16:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kimberley/Delivery Service

Autonvuokraus on oiva tapa tutustua Kimberlyn kaupunkiin

Autonvuokraus on oiva tapa tutustua Kimberlyn kaupunkiin

Matkustaminen avartaa, mutta eniten saat irti matkastasi valitsemalla autonvuokrauksen Sixtiltä Kimberly Delivery Servicen muodossa. Näin homma toimii Sixt Autovuokraamo Kimberly Delivery Servicessa: sinun ei tarvitse etsiä meitä, vaan me toimitamme toiveitasi vastaavan vuokra-auton haluamaasi osoitteeseen Kimberlyssä. Teet vain varauksen verkkosivuillamme tai puhelimitse, ystävällinen ja osaava henkilökuntamme auttaa kyllä vastaten kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin vuokra-autoa valitessasi. Emme valitettavasti voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, mutta voit valita haluamasi autokategorian. Autonvuokraus Kimberly Delivery Servicen kautta tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman henkilöautoja ja farmareita, avo- ja urheiluautoja sekä maastureita. Henkilökuntamme toimittaa vuokra-auton Kimberly Delivery Servicen toimipisteestämme sinulle haluamaasi osoitteeseen sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Paljon helpommaksi ei autonvuokraus enää voisi tulla! Avaimet saatuasi voit vain istahtaa rattiin ja nauttia autonvuokrausen tuomasta vapaudesta lomallasi.
Sixtin monipuoliset palvelut takaavat toimivan autonvuokrauksen

Sixtin monipuoliset palvelut takaavat toimivan autonvuokrauksen

Yli sata vuotta toiminut Sixt perustettiin perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Siitä lähtien olemme rakentaneet tunnettua imagoamme vahvalle pohjalle osaavaan asiakaspalveluun ja laadukkaaseen autokalustoon nojaten. Vuokra-automme kuuluu laadultaan eurooppalaiseen kärkikastiin, sillä tuoreimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan muutaman kuukauden vanhoja. Sixtin asiakkaana saat tasokkaan vuokra-auton lisäksi myös mahdollisuuden valita monipuolisesta kattauksesta lisäpalveluja, jotka tuovat sekä mukavuutta että turvaa matkallesi. Erilaiset vakuutukset ja lastenistuimet huolehtivat perheesi tai muun seurueesi turvallisuudesta. GPS-navigaattorin avulla saavutat määränpääsi täsmällisesti ja säästät selvää rahaa. Etelä-Afrikassa kannattaa ehdottomasti hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien vaihtoehto, ja pidemmillä autoreissuilla on aina järkevää valita rajaton kilometrimäärä. Kysy meiltä myös mahdollisuudesta lisätä vuokrapakettiin useita eri kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien! Sixtin palveluilla nautit autonvuokrauksesta ja sen tuomasta vapaudesta aivan uudella tavalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kimberley/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kimberley/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kimberley/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kimberley/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kimberley/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kimberley/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kimberley/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kimberley/Delivery Service

Näytä lisää