Autonvuokraus
Pretoria
Piilota
Etelä-Afrikka // Pretoria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pretoria

Etelä-Afrikka on monipuolinen matkakohde, ja me Sixtin autovuokraamossa Pretoriassa autamme sinua toteuttamaan matkasuunnitelmasi! Tutustu laadukkaaseen ajoneuvovalikoimaamme sivustollamme jo tänään ja varaa juuri sinulle sopivin vuokra-auto. Tässä matkakohteessa käytössäsi ovat muun muassa sedanit, joilla ajat edullisesti pitkiäkin matkoja. Suuremmille matkakokoonpanoille on saatavilla minibusseja ja mukavasta ajamisesta nauttiville kaupunkimaastureita. Kaikissa ajoneuvoissa on ilmastointi. Kun olet varannut vuokra-auton etukäteen netissä tai puhelimitse, saat sen käyttöösi heti kohteeseen saavuttuasi ja palautat joustavana ajankohtana.

 
 • Pretoria Centurion
  cnr Heuwel Road & South Street
  0051 Centurion

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pretoria Hatfield
  1017 Stanza Bopape Street
  0028 Pretoria

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pretoria Centurion

  Sixt Autonvuokraus
  cnr Heuwel Road & South Street
  0051 Centurion

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

 • Pretoria Hatfield

  Sixt Autonvuokraus
  1017 Stanza Bopape Street
  0028 Pretoria

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Meiltä saat myös lisäpalvelut

Autonvuokraus Pretoriassa on helpoin tapa nähdä tätä upeaa kohdetta ja laadukkaiden ajoneuvojen lisäksi tarjoamme käyttöösi myös monipuoliset lisälaitteet ja -palvelut. Koska liikenne maassa on vasemmanpuoleinen ja usein varsin kaoottinen, on vakuutuksen ottaminen ehdottoman tärkeää. Meiltä Sixtiltä saat vakuutukset sekä rajattomat ajokilometrit, jolloin voit huoleti tutustua Pretoriaa ympäröiviin kohteisiin edullisesti. GPS-navigaattori auttaa sinua suunnistamaan perille ja lupa lisäkuljettajalle antaa joustoa ajovuoroihin. Lapsiperheille on saatavilla turvaistuimia. Tietyn ajoneuvomallin tai -merkin sijaan voit valita haluamasi vuokra-auton kategorian. Tervetuloa asiakkaaksemme, autovuokraamomme Pretoriassa auttaa sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen!

Viinitiloja, safareita ja kaupunkielämää

Autonvuokraus Pretoriassa on ehdottomasti järkevin ja helpoin tapa nähdä tätä pinta-alaltaan laajaa maata ja oman matkakohteesi ympäristöä. Pretoria on maan hallinnollinen pääkaupunki. Sen pääkadulla Church Streetillä teet Suomen hintatasoon verrattuna edullisia ostoksia. Historian ystäviä kiinnostanevat buuritasavallan viimeisen presidentin Paul Krugerin kotimuseo sekä Voortrekker-monumentti, joka on pystytetty suuren buurivaelluksen muistoksi. Anglikaalinen katedraali St. Alban's on myös mielenkiintoinen kohde keskellä kaupunkia. Kun sinulla on vuokra-auto Pretoriassa käytössäsi, myös alueen tunnetut viinitilat sekä upeat safarit ovat helposti ulottuvillasi. Krugerin kansallispuisto on monen Etelä-Afrikan matkaajan unelmakohde, sillä siellä on mahdollisuus nähdä Afrikan viisi suurinta villieläintä: voit nähdä elefantin, leijonan, leopardin, puhvelin ja sarvikuonon. Pilanesbergin kansallispuistossa makoilet hotellin uima-altaalla samalla kun ihailet aidan takana laiduntavia villieläimiä. Etelä-Afrikka on monipuolinen matkakohde ja vuokra-autolla tutustut juuri sinua kiinnostaviin kohteisiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service