Autonvuokraus
Rustenburg
Piilota
Etelä-Afrikka // Rustenburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rustenburg

Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Rustenburgissa on paikka, jossa autonvuokraus on helppoa ja nopeaa. Tutustu ensiksi tarjontaamme verkkosivuillamme ja valitse itsellesi sopivin vuokra-auto. Autovalikoimastamme löytyy erilaisia ajoneuvoja, erikokoisia henkilöautoja ja vaativampaankin maastoon sopivia maastureita. Isommalle porukalle meiltä löytyy myös tilavia minibusseja. Halusitpa sitten vähän kuluttavan auton tai tarvitset ekstratilaa, löydät meiltä mieleisesi ajoneuvon. Asiakaspalvelumme palvelee sinua asiantuntevasti autonvuokraukseen liittyen, mikäli sinulla ilmenee jotain kysyttävää. Otathan rohkeasti yhteyttä.

 
 • Rustenburg

  Sixt Autonvuokraus
  Cnr R24 & Koro Koro Street
  1620 Rustenburg

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Rustenburgin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraus-asioissa

Voit helpottaa matkantekoasi tutustumalla saatavilla oleviin autokategorioihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme tai asiakaspalvelumme avustuksella. Ajoneuvoja löytyy meiltä useammassa eri kategoriassa. Sixt Autovuokraamo Rustenburgissa voi valitettavasti vain taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Vuokra-automme ovat uusia ja tunnetuilta valmistajilta. Niissä on kattavat varusteet ja lisävarusteitakin niihin on saatavilla. Ajankohtaisimman tiedon saat aina verkkosivuiltamme. Lisäpalveluilla voit täydentää vuokraustasi - jos haluat tutustua esimerkiksi laajemmalti Etelä-Afrikkaan, navigaattori saattaa olla hyödyllinen. Perheen pienimmille on vaivatonta lisätä turvaistuimet ja jos teitä on useampi ajokortillinen, lisäkuljettajan valinta helpottaa ajotaakkaa. Me Sixt Autovuokraamossa haluamme, että matkasi todella onnistuu erinomaisesti.

Tutki Etelä-Afrikan kiehtovaa Rustenburgia Sixtin vuokra-autolla

Rustenburg on hieman yli 100 000 asukkaan kaupunki Magaliesbergin vuoriston juurella Etelä-Afrikassa. Kaupunki perustettiin vuonna 1851 ja se on tunnettu kaupungin ulkopuolella sijaitsevista kahdesta suuresta platinakaivoksestaan sekä maailman suurimmasta platinajalostamosta. Platinan mukaan on nimetty myös kaupungin ammattilaisjalkapallojoukkue Platinum Stars. Jalkapallofaneja varmasti kiinnostaa kaupungin jalkapalloareena Royal Bafokeng Stadium, jossa pelattiin jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen otteluja vuonna 2010. Areena sijaitsee noin 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matkaan kuluu vain noin 20 minuuttia Sixt vuokra-auto allasi.

Sixt Autovuokraamo Rustenbergissa tarjoaa käyttöösi luotettavan ja edullisen vuokra-auton, jolla pääset liikkumaan kaupungin nähtävyyksiin tai vaikkapa pidemmällekin oman aikataulusi mukaan. Ajele vaikkapa Rustenbergin Nature Reserve -luonnonsuojelualueelle ihailemaan Afrikan kiehtovia ja eksoottisia eläimiä. Matkaa puistoon on vain noin 20 kilometriä kaupungin keskustasta. Miksi et lähtisi myös tutkimaan vain 50 kilometrin päässä sijaitsevaa Sun Cityn lomakylää? Sixt vuokra-auto allasi valinta on kokonaan sinun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service