Auton vuokraus toimipisteestä Rustenburg

 

Suosituin kohteessa Rustenburg

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rustenburg alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rustenburg

Osoite

Cnr R24 & Koro Koro Street Nissan Renault Dealership, 1620 Rustenburg, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Rustenburg

Sixtin vuokra-autolla löydät Rustenburgin parhaat kohteet

Sixtin vuokra-autolla löydät Rustenburgin parhaat kohteet

Etelä-Afrikka kiehtoo villillä luonnollaan, safareillaan ja savanneillaan, mutta saadaksesi kaiken mahdollisen irti maan monipuolisesta matkailutarjonnasta kannattaa valita autonvuokraus Sixtiltä Rustenburgissa. Toimipisteemme sijaitsee hieman Rustenburgin kaupungin ulkopuolella, R24-tien varrella keskustasta pohjoiseen. Löydät meidät yhteistyökumppanimme First Car Rentalin opasteita seuraamalla Nissan & Renault -automerkkien jälleenmyyjän yhteydestä. Autonvuokraus Rustenburgissa käy kätevimmin varatessasi vuokra-auton etukäteen verkkosivuillamme. Tämän jälkeen henkilökuntamme valikoi sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Rustenburgissa vapaana olevasta kalustosta. Voit valita haluamasi kategorian: henkilöautot ja farmarit tai urheilu- ja avoautot. Yksittäisiä automerkkejä emme valitettavasti varaa. Noudettuasi avaimet autovuokraamostamme Rustenburgissa vuokra-auto on valmis käyttöösi ja pääset matkaan tutustumaan Etelä-Afrikan kiehtovimpiin kohteisiin!
Monipuoliset palvelut ja laadukas autovalikoima Sixtiltä

Monipuoliset palvelut ja laadukas autovalikoima Sixtiltä

Halutessasi autovuokraamolta sekä osaavaa asiakaspalvelua, monipuolista palveluntarjontaa sekä laadukkaan vuokra-auton, on syytä kääntyä Sixt Autovuokraamojen puoleen. Verkkosivumme palvelevat sinua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, ja tarvittaessa saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin tai voit myös tehdä varauksesi puhelimitse osaavan henkilökuntamme avulla. Varaus kannattaa aina tehdä etukäteen, näin saat parhaan hyödyn palveluistamme. Rustenburgissa valittavanasi on koko joukko laadukkaita vuokra-autoja, joihin kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä luksusta ja tyyliä henkivät urheilu- ja avoautot. Valitse vuokrapakettiisi myös monipuolisesta kattauksesta lisäpalveluita. Voit lisätä useita kuljettajia, meillä on oma tarjouksemme myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Vakuutukset tuovat matkallesi lisäturvaa. GPS-navigaattori ohjaa sinut oikeaan osoitteeseen, missä oletkin. Lasten turvaistuimet tekevät myös perheen pienimpien matkasta mukavampaa. Etelä-Afrikassa matkaillessa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjous, ja pitkillä matkoilla rahaa säästyy, kun valitset rajattoman kilometrimäärän edun. Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rustenburg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rustenburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rustenburg sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rustenburg.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rustenburg?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rustenburg

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rustenburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rustenburg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rustenburg

    Näytä lisää