Autonvuokraus
Batumi
Piilota
Georgia // Batumi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Batumi

Jos olet matkustamassa Georgiaan, kannattaa sinun napata vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamosta Batumista ja tutustua tämän upean maan tarjontaan. Seikkaile pitkin Mustanmeren rannikkoa laadukkaan henkilöauton tai farmarin ratissa, tai karauta maasturilla lähikaupunkeihin kattavan autovalikoimamme ja laadukkaan autokalustomme varustamana. Autonvuokraus sujuu kätevästi myös jo ennen Batumin matkaa verkkosivustollamme tai mobiililaiteella, joten sinun tarvitsee vain käydä toimipisteellämme Batumissa nappaamassa varaamasi ajoneuvo ja seikkailusi voi alkaa!

 
 • Batumi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Highway 01
  0167 Batumi

  ma. - pe.10:00 - 14:00
   16:00 - 18:00
  la.11:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamomme Batumissa palvelee sinua aina ammattitaidolla

Kun matkustat Batumiin, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan kauniiseen ja historiallisia kohteita täynnä olevaan Georgiaan laajemminkin. Kattavista lisäpalveluistamme voit valita mieleisiäsi ja hyödyllisiä mukavuuksia matkaasi. Koska maan tiet ovat paikoittain hieman huonokuntoisia, voi nelivedon tai maasturin vuokraaminen olla hyvä idea. Lastenistuimessa nuorinkin perheenjäsen matkustaa turvallisella tavalla ja vakuutus tuo matkaasi lisäturvaa. Huomioithan autonvuokrausta Batumin matkaasi tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi ystävällisesti ja sujuvasti!

Tutustu Mustanmeren helmeen Sixtin vuokra-autolla Batumissa

Mustanmeren helmeksi kutsuttu Batumi on Adzarian autonomisen tasavallan pääkaupunki Mustanmeren rannikolla Georgiassa, Euroopan ja Aasian rajalla. Kaupunki on suosittu lomakohde kauneutensa ja rantojensa ansiosta, ja sen turistien suosimiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa kaupungin kasvitieteellinen puutarha sekä rantaa reunustava, kauppojen reunustama katu Batumi Boulevard. Rantaleijona innostunee Kvariatin rannasta, jonka katsotaan olevan Batumin paras, tai Gonion rannasta, jossa on myös baareja ja klubeja. Argon köysiradalla nouset kaupungin ylle ja näet upeasti maisemia, ja Batumin basaarissa voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä vaatteiden, hedelmien, juustojen ja mitä erilaisimpien tuotteiden maailmassa.

Batumin matkalla sinun kannattaa ottaa vuokra-auto allesi ja suunnata lähellä sijaitsevaan Mtirala National Park -kansallispuistoon ihailemaan paikallista luontoa, tai vaikkapa UNESCON maailmanperintölistaan kuuluvia kohteita sisältävään Kutaisin kaupunkiin. Batumi sijaitsee lähellä Turkin rajaa, joten miksetpä pistäytyisi myös naapurimaassa ja tutustuisi samalla viehättävään rannikkoseutuun? Lähellä Turkin rajaa sijaitsee Gonion linnake, joka on perustettu jo ennen ajanlaskun alkua. Mahdollisuudet jännittäviin tutkimusmatkoihin ovat suorastaan rajattomat Sixtin vuokra-autolla Batumissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service