Autonvuokraus
Kutaisi
Piilota
Georgia // Kutaisi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kutaisi

Me Sixtillä panostamme siihen, että autonvuokraus on sujuvaa ja helppoa, ja Kutaisin Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua mielellään vuokraukseen liittyvissä asioissa. Pohditko henkilöauton tai farmarin välillä, vai tahdotko kenties karauttaa Georgian maanteille komean maasturin ratissa? Löydät laadukkaasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon ja voit huoletta luottaa autokalustomme turvallisuuteen sekä vuokra-autojemme laadukkuuteen. Ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan, joten jos jokin askarruttaa sinua, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin!

 
 • Kutaisi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kopitnari Airport Arrival Hall
  4600 Kutaisi

  ma. - su.09:00 - 19:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Kutaisissa saattaa sinut matkaan

Koska haluamme sinun nauttivan matkastasi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme autonvuokrausta Kutaisissa, jotta pääset tutustumaan matkallasi myös sen viehättävään lähiseutuun. Oletko kenties liikkumassa perheesi kanssa, ja tarvitset lastenistuinta nuorimmaisellesi? Meiltä löydät turvalliset istuimet lapsellesi, ja valikoimistamme varaat myös GPS-navigaattorin tai nelivedon helpottamaan matkantekoasi. Lisäkuljettajan avulla kevennät omaa ajovastuutasi, ja vakuutus lisää turvallisuuden tunnetta. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Voit suorittaa autonvuokrauksen jo etukäteen helppokäyttöisillä verkkosivuillamme, jotta Kutaisiin saavuttuasi voit vain pistäytyä hakemassa ajopelin allesi Sixt Autovuokraamostamme ja keskittyä nauttimaan matkastasi!

Matka taittuu Kutaisissa kätevästi vuokra-autolla

Kutaisi on Georgian toiseksi suurin kaupunki ja sen sijainti on loistava matkaajalle, joka haluaa tutustua myös maan muihin isoihin kaupunkeihin sekä sen kuuluisiin, jännittäviin kohteisiin. Kutaisin omiin keskiaikaisiin juuriin pääsee tutustumaan muun muassa Mtsvane qvavilan juutalaiskorttelissa, jossa on paljon vanhoja synagogia. Bagratin katedraali vuodelta 1003 on Unescon maailmanperintöluettelossa yhdessä kaupungin lähistöllä sijaitsevan Gelatin luostarin kanssa. Kolme Rioni-joen ylittävää siltaa ovat nähtävyyksiä jo itsessään ja vihreässä basaarissa voit viettää tuntikausia tekemällä ostoksia.

Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan näppärän ajomatkan päässä sijaitseviin Prometeuksen ja Sataplian luoliin, joista jälkimmäisessä voit nähdä jopa dinosaurusten jalanjälkiä. Kaukana ei ole myöskään Tskaltubo, yksi maailman vanhimpia kylpyläkohteita, jossa voit nauttia maanalaisten kylpylöiden parantavista vaikutuksista. Rannoistaan kuuluisa, Mustanmeren helmenä tunnettu Batumi, on tutustumisarvoinen kohde noin 150 km päässä ja voit myös halutessasi karauttaa vuokra-auto allasi naapurimaahan Turkkiin. Vain mielikuvituksesi asettaa sinulle rajat matkaasi suunnitellessasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service