Autonvuokraus
Kutaisi Lentoasema
Piilota
Georgia // Kutaisi // Kutaisi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kutaisi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kopitnari Airport Arrival Hall
  4600 Kutaisi GE +995-597909272
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KUT
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 19:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kutaisin lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Kutaisin kaupunki Georgiassa, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumise - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi voit lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, tai vaikkapa lastenistuimet, mikäli perheen pienimmät ovat mukana matkalla. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopien.

Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä

Lentokoneesta Kutaisin lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Kutaisin lentokenttä, lyhennettynä KUT, sijaitsee 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin puolisen tuntia. Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

Valloita hulppea Kutaisi ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Kutaisi on georgialainen kaupunki, joka sijaitsee Rioni-joen varrella, 220 kilometrin päässä maan pääkaupungista Tbilisistä. Tämä keskiajalla yhdistyneen Georgian kuningaskunnan pääkaupunkina toiminut kaupunki on maalle historiallisesti merkittävä keskus, joka on historian siipiensä havinan ansiosta myös suosittu matkailukohde. Subtrooppisen ilmaston ansiosta kaupungin talvi on suhteellisen lämmin ja kesä puolestaan kuuma. Talvinen retki kaupunkiin on siis miellyttävä, eikä kaupungissa vieraileva pääse palelemaan tutkiessaan sen tarjoamia lukuisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi lukuisat näyttävästi koristellut luostarit ja katedraalit, joista Bagratin katedraali löytyy tätä nykyä Unescon maailmanperintöluettelosta. Kesällä tänne matkaava voi puolestaan nauttia nähtävyyksien lisäksi myös ihastuttavan lämpimistä päivistä.

Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Kutaisiin ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä suositusta lomakohteesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kutaisi Lentoasema KUT Kopitnari Airport Arrival Hall 4600 Kutaisi 42.182490, 42.465666 +995-597909272

Sixt-toimipiste Kutaisi Lentoasema KUT

Kopitnari Airport Arrival Hall
4600 Kutaisi
 
Puhelinnro +995-597909272

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service