Autonvuokraus
Tbilisi Lentoasema
Piilota
Georgia // Tbilisi // Tbilisi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tbilisi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  0149 Tbilisi GE +995-322439911
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TBS
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tbilisin lentokentällä

Matkatessasi Tbilisiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin tai maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Tbilisin lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä

Tbilisin lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on TBS, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie noin puolisen tuntia. Ajomatkalla lentokentältä kohti keskustaa pääset nauttimaan upeista luonnonmaisemista, jotka keskustaa lähestyttäessä muuttuvat uljaiksi ja näyttäviksi rakennuksiksi. Kaupungin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä onnistuu siis vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi.

Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu mahtavaan Tbilisiin

Georgian pääkaupunki Tbilisi on samalla myös maan suurin kaupunki. Maan itäosassa sijaitseva kaupunki sijaitsee historiallisella Kartlin alueella, ja kaupunki tunnetaankin sen upeista vanhoista rakennuksista, kuten hulppeista ja kauniisti koristelluista moskeijoista. Historiaa huokuvassa Tbilisissa ei näkeminen ja tekeminen lopu takuulla kesken. Kun käytössä on jo lentokentältä hankittu vuokra-auto, haalit matkaohjelmaasi helposti maksimaalisen määrän nähtävää ja koettavaa ilman, että etäisyydet rajoittaisivat matkasi suunnittelua.

Kun käyntilistalla ovat kaupungin suosituimmat nähtävyydet, kannattaa ehdottomasti tutustua Tbilisin %u201Dpiilotettuun helmeen%u201D eli jylhiin kivipaaseihin sekä kaupungin vanhimpaan katedraaliin nimeltä Anchiskhati Basilica. Myös tanssivat suihkulähteet ovat upea näky etenkin illan hämärtyessä, jolloin niiden valaistus pääsee oikeuksiinsa. Vanhan kaupungin komeaa näkymää on puolestaan hienoa seurata kaupungin yli kulkevasta gondolihissistä käsin. Rentoutuminen Tbilisissä onnistuu sekin ihanasti vanhasta kaupungista löytyvissä kylpylöissä, joissa kävijä tulee ihanasti hemmotelluksi. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi vuokra-auton, jonka ansiosta pääset sekä tutkimaan laajemman alueen upeasta kaupungista että myös kulkemaan kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tbilisi Lentoasema TBS Arrival Hall 0149 Tbilisi 41.669167, 44.954722 +995-322439911

Sixt-toimipiste Tbilisi Lentoasema TBS

Arrival Hall
0149 Tbilisi
 
Puhelinnro +995-322439911

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service