Autonvuokraus
Guadeloupe
Piilota
Guadeloupe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guadeloupe: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Guadeloupella

Autonvuokraus Guadeloupella hoituu tekemällä vuokra-auton varauksen puhelimella tai netissä kun matkan ajankohta on tiedossa. Kalusto koostuu uusista monen autoluokan vuokra-autoista. Kaipaatko vuokra-autoa, jolla reitti kuin reitti taittuu ongelmitta huolimatta reitin haasteellisuudesta, vai sellaista jolla ahtaat kaupunginkadut voi ajella sujuvasti? Pakettiauto, henkilöauto, avoauto, farmariauto, maasturi ja urheiluauto on mahdollista varata käyttöön Sixtin autovuokraamosta Guadeloupella. Ja mikä parasta, voit valita myös joitain hyödyllisiä lisävarusteita vuokra-ajaksi, kuten esimerkiksi lisäkuljettaja, jottet ole ainoa ajovastuussa oleva henkilö, lastenistuin tai navigaattori. Sixtillä tarjolla olevat vakuutukset ovat avain hieman huolettomampaan matkaamiseen. Kolariturva tai henkilövakuutus on helppo ottaa samalla kun teet vuokra-auton varausta. Myös vakuutus lasi- ja rengasrikon varalta on saatavilla. Näet lisätietoja saatavilla olevista vakuutuksista verkkosivuiltamme samalla kun teet vuokra-auton varausta. Autonvuokraus Sixtillä on edullista ja helppoa. Ja vaikka et voi automallia valitakaan on autoluokan valinta mahdollista.

Liikennetavat- ja säännöt

Ajaminen Guadeloupessa on hyvin samankaltaista kuin Euroopassa yleensä. Etenkin isommat tiet ovat pääosin hyvin hoidettuja ja turvallisia sekä mukavia ajaa. Vuoristossa tiet yleensä ovat todella kapeita ja varsin mutkaisia joten tarpeeseen voi tulla neliveto maasturi, joita on autovuokraamossa saatavilla. Liikenne on oikeanpuoleista. Pysäköinti on helppoa ja pysäköintitilaa on yleensä runsaasti tarjolla. Älä kuitenkaan parkkeeraa kookospalmun juurelle, sillä putoavat pähkinät voivat vaurioittaa vuokra-auton pintaa tai rikkoa lasin. Kylissä ja kaupungeissa on suurin lain sallima ajonopeus 50 km/h ja isommilla teillä sallittu nopeus on 80 km/h. Autonvuokraus Guadeloupella ei siis ole juurikaan erilaista kuin muuallakaan Euroopassa. Suuntaa siis rohkeasti autovuokraamoon Guadeloupella ja nauti lomastasi vuokra-autolla vaivattomasti liikkuen.

Vuokra-autolla nähtävyyksiä kiertäen ja tutkien

Autonvuokraus Guadeloupella on helppo tapa tutustua maan upeaan eksoottiseen luontoon, vesiputouksiin ja hiekkarantoihin. Ruokakulttuuristaan tunnettu saari on täynnä pieniä ravintoloita, joissa yhdistyy hienosti ranskalainen ja kreolilainen keittiö. Basse-Terrellä pääset nauttimaan esimerkiksi patikoinnista ja tutustumaan sen eläimiin vaikkapa jännittävällä pesukarhusafarilla. Lainelautailua ja sukellusta on mahdollista myös saarella päästä kokeilemaan useassa paikassa. La Soufrière -tulivuoren huippu on 1500 metrin korkeudessa ja sinne on mahdollista päästä kiipeämään polkua pitkin. Vuorella voi myös kastautua kuumassa rikkilähteessä tai virkistävässä vesiputouksessa. Banaaniviljelmät, hiekkarannat, sokeriplantaasit ja herkullinen sekä maukas kreoliruoka on asioita jotka voit tavoittaa vuokra-autolla Guadeloupella. Baie-Mahault on suurin saaren ostoskeskuksista, josta voi hankkia kotiin viemisiä ja paikallisia tuotteita.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service