Autonvuokraus
Keflavik Lentoasema
Piilota
Islanti // Reykjavik // Keflavik Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Keflavik Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer IS +354-540-2222
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KEF
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 18:00
Juhlapyhä06:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Keflavikin lentoasemalta on järkevin keino päästä tutustumaan niin kaupunkiin kuin koko maahan paremmin. Tarjoamme kaikkea aina edullisista autoista luksusautoihin. Valikoimaamme kuuluu niin tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita, nelivetoisia autoja kuin urheilu- ja avoautojakin. Automallimme on aivan uusia ja niistä löytyy monia turvallisuuteen ja ajomukavuuteen liittyviä tekijöitä, kuten turvatyynyt ja ilmastointi. Voit valita vuokra-autoosi myös lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, täysvakuuksen, rajoittamattomat kilometrit tai ylimääräisen kuljettajan. Varmista saavasi haluamasi auton varaamalla auto ennakkoon joko netissä tai puheimitse. Näin saat auton välittömästi käyttöösi Keflavikin lentoasemalle, KEF. Varausta tehdessä tulee kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Keflavikin lentoasemalta

Kelfavikin lentoasema, joka tunnetaan myös Reykjavikin lentoasemana, sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Sen vuoksi sinun kannattaakin ottaa vuokra-auto allesi heti lentoasemalta. Löydät autonvuokrauksen toimipisteemme aivan saapuvien aulasta. Et siis voi olla huomaamatta oranssia tiskiämme, jossa asiakaspalvelijamme toivottavat sinut tervetulleeksi. Nouda autosi avaimet tiskiltä ja palauta ne samaan paikkaan. Kun otat vuokra-auton Keflavikin lentoasemalta, ei mikään estä sinua ajamasta vaikka koko saarta läpi. Näin saat matkastasi paljon enemmän irti ja pääset näkemään karua, mutta kaunista luontoa, josta Islanti on tunnettu. Jos sinulla on kysyttävää vuokraasi liittyen, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiina auttamaan sinua.

Tutustu koko saareen vuokra-autolla

Autonvuokraus Keflavikin lentoasemalta on paras ja helpoin keino päästä tutustumaan tähän luonnostaan, kuumistä lähteistään sekä vesiputouksistaan tunnettuun maahan. Pääset pääkaupunki Reykjavikiin noin puolessa tunnissa. Reykjavikista löytyy muun muassa sellaisia kohteita, kuten Hallgrímskirkja, kansallismuseo, kaupungintalo Ráðhús Reykjavíkur sekä Vikin Maritime Museum, joka keskittyy viikinkeiden aikaan ja merenkulkuun. Lähes kaikki maassa vierailevat turistit käyvät myös Blue Lagoonilla. Nämä luonnostaan muodostuneet kuumat lähteet ihastuttavat turisteja ympäri maailman. Blue Lagoon sijaitsee kuitenkin melkein tunnin ajomatkan päässä Reykjavikista, joten vuokra-auto on melkeinpä pakollinen kuumilla lähteillä vierailua varten.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 18:00
Juhlapyhä06:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Keflavik Lentoasema KEF Blikavöllur 5 235 Reykjanesbaer 63.998988, -22.630001 +354-540-2222

Sixt-toimipiste Keflavik Lentoasema KEF

Blikavöllur 5
235 Reykjanesbaer
 
Puhelinnro +354-540-2222

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service