Autonvuokraus
Israel
Piilota
Israel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Israel: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Israelissa

Autonvuokraus Sixtin kautta Israelissa on helppoa ja vaivatonta, olitpa sitten matkalla turistina tai liikematkustajana. Yhtiöllä on autovuokraamoja Israelissa kaikissa maan suurimmissa kaupungeissa, kuten Tel Avivissa, pääkaupunki Jerusalemissa, Haifassa ja Eilatissa. Sixt tarjoaa vuokra-autoihin Israelissa lukuisia lisäpalveluita, joista voit valita juuri ne, mitä tarvitset: GPS-navigaattorit, vakuutukset, lastenistuimet... ota kuitenkin huomioon, ettei kaikkien lisävarusteiden tai ajoneuvomallien saatavuutta voida kaikissa toimipisteissä kuitenkaan taata. Ajoneuvokategorian saatavuuden voimme kuitenkin tietyn mallin sijaan taata. Varsinkin kesän matkailukaudella on suositeltavaa olla ajoissa liikkeellä ja tehdä varaukset vuokra-autoihin verkon kautta, mikäli haluaa saada juuri toivomansa palvelut. Varatessasi ennakkoon netissä on myös autovuokraamossa Israelissa asiointi huomattavasti nopeampaa paikan päällä.

Ajaminen Israelissa

Kooltaan kyseessä ei ole kovin suuri maa, vain hieman Keski-Suomen maakuntaa suurempi. Ajaminen kohteesta kuin kohteesta toiseen onnistuu mainiosti yhden päivän aikana, eikä yöpymisiä välietapeissa tarvita tämän puolesta. Pääsääntöisesti tieinfrastruktuuri on myös varsin hyväkuntoista varsinkin suuremmilla teillä. Liikenne on oikeanpuolista, joten tämän puolesta ei suomalaisille matkaajille ole luvassa suurempia shokkeja. Liikennemerkit ja -säännöt vastaavat muutoinkin läntisen Euroopan vastaavia hyvin pitkälle. Opasteet ovat selkeitä ja niitä on paljon. Samaten liikennepoliisit ja nopeudenvalvontakamerat teiden varsilla ovat varsin tuttu näky. Joillakin teillä saatetaan soveltaa automaattisesti valvottavia tietulleja. Pääsäntöisesti teiden numeroinnissa noudatetaan selkeää logiikkaa: idästä länteen kulkevilla teillä numerot ovat parittomia, pohjoisesta länteen kulkevilla puolestaan parillisia. Autonvuokraus Israelissa on suositeltavaa jo siksikin, että maassa noudatetaan perjantain ja lauantain aikana sapattia, eikä julkista liikennettä tällöin ole juurikaan saatavilla ja taksiakin voi olla vaikea saada tilattua.

Mihin mennä vuokra-autolla?

Vuokra-auto takaa sen, että pääset matkaamaan juuri niihin kohteisiin, joihin haluatkin - oli sitten julkisen liikenteen yhteyksiä saatavilla tai ei. Israelissa nähtävää riittää maan pienestä pinta-alasta huolimatta todella runsaasti. Historia on läsnä sen vanhoissa kaupungeissa vahvasti, sillä alue on ollut kulttuurien kohtauspaikka jo ennen meidän ajanlaskumme alkua. Myös rantaelämää kaipaaville eräät Välimeren alueen parhaista rannoista esimerkiksi Eilatin ja Tel Avivin alueilla ovat maanpäällisiä paratiiseja. Varsinkin Punaisenmeren rannalla sijaitseva Eilat koralliriuttoineen on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista matkakohteissa sukellusta harrastavien parissa. Jerusalemin merkitystä koko maailman kulttuurihistorian kannalta ei voi ohittaa: Itkumuuri, Al-Aqsan moskeija, vanhakaupunki eri uskontokuntien osineen... kolmen uskonnon pyhässä kaupungissa pää voi helposti mennä pyörille eri aikakausien ja kulttuurien kohdatessa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service