Autonvuokraus
Afula
Piilota
Israel // Afula
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Afula

Sixt Autovuokraamo Afulassa tarjoaa työmatkalle ja lomamatkalle laadukkaat, uudet henkilöautot ja tilavat farmarit, ja isommalle seurueelle minibussit. Liikematkat hoituvat tyylikkäästi premium-luokan vuokra-autoilla. Varauksen voit tehdä näppärästi jo kotisohvalla internetissä, ja samalla voit katsoa tarjouksemme ja laajan valikoiman. Koe eksoottinen Israel, ja laakson pääkaupungiksikin kutsuttu Afula laadukkaasti Sixt Autovuokraamo Afulan ajoneuvoilla!

 
 • Afula
  Menachem Begin Ave. 77
  173000 Afula

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Afula

  Sixt Autonvuokraus
  Menachem Begin Ave. 77
  173000 Afula

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Afulassa, ja tunnet, mitä laatu on!

Erinomaisten perusvarusteluiden lisäksi voit valita hyödyllisistä lisäpalveluistamme ja tehdä vuokra-autoilusta entistä mieluisamman. GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla, lastenturvaistuimissa matkustavat perheen pienimmäiset ja lisäkuljettajapalvelu antaa useammalle kuljettalle mahdollisuuden nautiskella ajamisen riemusta. Nämä, ja monta muuta hyödyllistä lisäpalvelua voit valita samalla, kun teet varausta internetsivuillamme. Huomioithan ajoneuvoa vuokratessasi, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla on kysyttävää.

Historiaa, arkkitehtuuria ja nautinnollisia makuja

Jisreelin tasangolla, Pohjois-Israelissa sijaitseva Afulan kaupunki on historiaa ja makunautintoja etsivälle juuri oikea kohde. Ota allesi vuokra-auto Afulasta, ja lähde historialliselle retkelle, läpi henkisen ja rikkaan historian. Päiväretki pääkaupunkiin, Tel Aviviin, käy myös mukavasti, kun ohjelmaan otetaan autonvuokraus Afulasta saatavilla ajoneuvoilla. Matkaa pääkaupunkiin on täältä noin 93 kilometriä. International Center Mary of Nazareth on jokaisen hengellistä historiaa etsivän ehdoton kohde, ja se sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Nasaretissa. Samalla voi vierailla kauniissa kappelissa, jota koristavat käsinmaalatut ikonit. Hengellisyyden jälkeen voi rauhoittua Tabor-vuoren maisemissa, jonne on matkaa noin 20 kilometriä. Retkeilyvarusteet kulkevat kätevästi mukana, kun alla on vuokra-auto Afulasta. Vuorella voi haistaa historian monisäikeiset vaiheet, vierailla kappeleissa ja ihastella maisemia. Yhteen päiväkohteista, monipuolisen historian, uskontojen, ja upean luonnon kohteeseen Kapernaumiin, ajaa vain noin tunnissa. Perillä voi ihastella Kfar Nahumin kansallispuiston kaivauksia, tunnustella hengellistä menneisyyttä ja nykyisyyttä, sekä uppoutua eksoottisten maisemien lomaan.

Sixt Autovuokraamo Afula tarjoaa liikematkalaisille tasokkaat ja laadukkaat ajoneuvot, joilla kuljettaa seuruettaan mukavasti vaikkapa Caesarea Golf -klubille, noin 50 kilometrin päähän. Myöhemmin liikeneuvotteluja voi jatkaa Afulan kaupungin tasokkaissa ravintoloissa. Ota jo tänään yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, niin teemme tarjouksen!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service