Autonvuokraus
Ashdod
Piilota
Israel // Ashdod
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ashdod

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Ashdodissa tarjoaa työmatkalle ja lomamatkalle laadukkaat ja uudet henkilöautot, varmat maasturit, tilavat farmarit, ja isommalle seurueelle minibussit. Liikematkat hoituvat tyylikkäästi premium-luokan ajoneuvoilla, tai vaikkapa urheiluautoilla. Tee varaus näppärästi jo kotisohvallasi internetissä, ja katso samalla tarjouksemme ja laaja autovalikoima. Koe eksoottinen Israel ja upea merenrantakaupunki laadukkaasti Sixt Autovuokraamo Ashdodin ajoneuvoilla!

 
 • Ashdod

  Sixt Autonvuokraus
  Bnei Brit Blvd
  77534 Ashdod

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukkaat, uudet ajoneuvot, asiantunteva asiakaspalvelu ja kilpailukykyiset hinnat

Autonvuokraus Ashdodissa tarjoaa ajoneuvot, jotka ovat kattavasti perusvarusteltuja. Lisäksi voit valita monista hyödyllisistä lisäpalveluistamme ja tehdä vuokra-autoilusta vieläkin sopivamman. GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla, lisäkuljettajapalvelu antaa useammalle kuljettajalle mahdollisuuden nautiskella ajamisen riemusta ja lisävakuutuksilla rauhoitat mieltäsi yllättävien tilanteiden varalta. Nämä ja monta muuta hyödyllistä lisäpalvelua voit valita samalla, kun teet varauksen internetsivuillamme. Huomioithan ajoneuvoa valitessasi, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä.

Shoppailua, rantaelämää ja uskonnollista historiaa

Israelissa, Välimeren rannalla sijaitseva Ashdod on moderni satamakaupunki, jota värittävät maan historialliset tapahtumat. Tutustu kaupungin shoppailumahdollisuuksiin, kuten Big Fashion -kauppakeskukseen keskustan itälaidalla, kätevästi jalkojasi säästellen Sixt vuokra-autolla. Tai piipahda päiväretkellä maan pääkaupungissa, trendikkäässä Tel Avivissa, jonne on matkaa vain noin 43 kilometriä. Ostokset kulkevat näppärästi taloudellisen vuokra-auton kyydissä, ja jalkasi ja selkäsi kiittävät mukavan viilennetystä kyydistä. Rantaelämästä kiinnostuneet pakkaavat tilavan farmarin täyteen rantavarusteita, eväitä ja aurinkoista mieltä, ja suuntaavat Gilsin, Metzudan tai hiukan kauempana sijaitsevan Palmachimin rannalle. Kaikki rannat ovat lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Jerusalem, tuo ulkoilmamuseokaupungiksikin kuvailtu uskontojen tyyssija, sijaitsee noin 67 kilometrin päässä sisämaassa. Useiden museoiden, kahviloiden ja matkamuistomyymälöiden lisäksi kaupungissa on lukuisia kulttuurihistoriallisesti tärkeitä kohteita. Kosketa Länsimuuria, eli Itkumuuria, pysähdy mietteisiisi Puutarhahaudalla ja vieraile lukuisten eri uskontojen rukoushuoneissa. Anna ihanan Israelin viedä sinut eksoottisiin tarinoihin, seikkailuihin ja kasta varpaasi meren makuihin. Autonvuokraus Ashdodissa on suuri apu seikkailudesi toteuttamisessa!

Liikematkat sujuvat vaivattomasti, kun otat ensin yhteyttä Sixtin yritysasiakaspalveluun. Laatu, asiantuntevuus ja kilpailukykyiset hinnat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service