Autonvuokraus
Bet Shemsh
Piilota
Israel // Bet Shemsh
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bet Shemsh

Autonvuokraus Beit Shemeshin Sixt Autovuokraamosta onnistuu luontevasti. Autokalustomme on laaja, ja voit valita itsellesi sopivan ajoneuvon makusi mukaisesti. Edullisella henkilöautolla tai tilavammalla farmarilla pääset liikkumaan kätevästi kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Maasturi on turvallinen vaihtoehto vuokra-autoksi tutustuessasi Israeliin ja sen maanteihin. Kaveriporukatkin kulkevat näpsäkästi yhdessä, kun valitsette allenne minibussin. Valinta on kokonaan sinun! Varauksen hoidat näppärästi jo ennen matkaasi joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Beit Shemesh
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Beit Shemesh

  Sixt Autonvuokraus
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Beit Shemeshissä on näppärää ja helppoa

Kiehtova Israel tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-auton nappaaminen allesi Sixtin Autovuokraamosta Beit Shemeshissä on mitä sujuvin tapa päästä nauttimaan tämän hurmaavan maan erilaisista, huikeista elämyksistä. Kattavat lisäpalvelumme antavat sinulle mahdollisuuden valita mukaasi muun muassa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Jos haluat päästä tutkimaan tätä kaunista maata laajemminkin, voi lisävakuutus matkallesi olla hyvä idea kaiken varalta. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Ota jo tänään yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

Beit Shemeshissä Sixt vuokra-autolla

Israelin keskellä sijaitseva Beit Shemesh on tunnettu useilla muillakin nimillä, kuten Bet Shemsh, Beth-Shemsh ja Beit Sems. Kaikki näistä viittaavat kuitenkin tähän samaan, noin 20 kilometrin päässä Jerusalemista sijaisevaan kaupunkiin. Alueella on pitkä historia, vaikka nykyinen kaupunki perustettiinkin vasta muutamia vuosikymmeniä sitten. Kaupunkiin ja sen lähiympäristöön tutustuminen Sixt vuokra-autolla kannattaa, sillä siten pääset liikkumaan oman aikataulusi mukaan. Ajele vaikkapa tutkimaan upeita luolastoja Stalactite Cave -luonnonsuojelupuistoon, jonne on noin vartin matka Beit Shemeshistä. Halutessasi voit myös suunnata tutkimaan yhtä alueen useista viinitarhoista. Valinta on sinun!

Mikään ei myöskään estä sinua lähtemästä hieman pidemmälle matkalle. Voit suunnata päiväretkelle Israelin pääkaupunkiin Jerusalemiin. Alle tunnin matka sujuu vaivattomasti Sixt vuokra-autolla ja voit käydä tutustumassa useiden uskontojen pyhänä pitämään kaupunkiin. Suuntaa vaikkapa Itkumuurille ja tutustu Jerusalemin vanhaan kaupunkiin, joka on jaettu useaan eri osaan uskontojen mukaan. Ota ilo irti Israelista Sixt vuokra-auto allasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service