Autonvuokraus
Bney Brak
Piilota
Israel // Bney Brak
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bney Brak

Pääset tutustumaan Tel Avivin metropolialueeseen kuuluvaan kaupunkiin Bnei Brakiin sujuvasti vuokraamalla Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton käyttöösi. Autonvuokraus Bnei Brakissa on kauttamme helppoa. Kattavasta autovalikoimastamme voit valita vaikkapa henkilöauton tai farmarin käyttöösi, tai miksetpä tekisi matkaa kaveriporukalla minibussilla. Autokalustomme vuokra-autot ovat merkkien uusimpia malleja ja voit luottaa niiden laatuun. Anna siis Sixtin auttaa sinua tekemään lomastasi upein ikinä ja suuntaa tähän arabian maahan pistäytymällä Sixt Autovuokraamossamme matkallasi Bnei Brakissa!

 
 • Bney Brak
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Bney Brak

  Sixt Autonvuokraus
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tutustu Bnei Brakiin vuokra-auton ohjauspyörän takaa

Kun matkaohjelmaasi kuuluu autonvuokraus Sixtiltä Bnei Brakin matkaa varten, saat varattua ajoneuvon kategorian näppärästi vaikka jo etukäteen verkkosivustoltamme, tosin mallia ja merkkiä emme voi taata. Voit myös valita matkallesi kattavista lisäpalveluistamme mukavuuksia, kuten esimerkiksi lastenistuimen perheen pienintä varten ja minibussin suurempaa retkikuntaa varten. Alle 25 vuoden ikä ei myöskään ole este autonvuokraukselle kauttamme, joten voit joko itse nuorena kuljettajana vuokrata ajopelin tai lisätä nuoremman lisäkuljettajan Bnei Brakin reissullesi, ja siten levätä toisinaan ajovuorosta. Ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Bnei Brak ja muu Tel Aviv tutuksi Sixtin avulla

Tel Aviv on valtava miljoonakaupunki Israelissa, ja sen laajalla suurkaupunkialueella on useita pienempiä kaupunkeja. Yksi näistä kaupungeista on Bnei Brak, josta saat vuokrattua Sixt vuokra-auton näppärästi allesi alueen tutkimista varten. Bnei Brakista aivan Tel Avivin sydämeen on alle viisi kilometriä matkaa, joten hurautat sinne halutessasi tuota pikaa. Sixt Autovuokraamo Bnei Brakissa, joka tunnetaan myös nimellä Bene-Berak, tarjoaa sinulle helppoa ja edullista autonvuokrausta. Vuokra-autolla voit huristella katsomaan alueen kiehtovimmat nähtävyydet oman aikataulusi mukaan. Ostokset kulkevat näpsäkästi mukana, missä ikinä kuljetkin. Ilmastoidussa autossa on mukava viilentyä lämpimän aavikkoauringon paahteessa. Olitpa sitten matkalla yksin tai perheen kanssa, Sixt vuokra-autolla pääset liikkumaan vaivattomasti ja aina oman aikataulusi mukaan. Vietä upea loma tai huoleton työmatka Israelissa Sixtin varustamana. Aloita matkan suunnittelu heti ja tarkista ajankohtaiset tarjouksemme verkkosivuiltamme!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service