Autonvuokraus
Eilat Ramon Lentoasema
Piilota
Israel // Eilat // Eilat Ramon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Eilat/Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ramon International Airport
  8881000 Be'er Ora IL +972-89191153
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ETM
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla

Ensimmäinen kohteesi Israeliin saapuessa kannattaa olla Sixt Autovuokraamo Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla, jossa autonvuokraus hoituu kätevästi. Sijaitsemme lentoaseman sisäpuolella, saapuvien lentojen aulassa, joten voit kävellä suoraan tiskillemme tultuasi lennolta. Sixt on tunnettu laajasta valikoimastaan laadukkaita vuokra-autoja, edullisista hinnoista ja luotettavasta palvelusta. Jos kaipaa ajoneuvolta käytännöllisyyttä ja olet tullut työmatkalle, voit valita vuokra-autoksesi taloudellisen henkilöauton. Suuremmalle tilantarpeelle suunnitellut farmarit tai teillä kuin teillä pärjäävät maasturit ovat myös luotettavia kumppaneita Eilatissa. Varustele vuokra-auto sopivilla lisäpalveluilla ja autonvuokraus Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla osoittautuu entistä hyödyllisemmäksi teoksi. Löydät valikoimastamme navigaattorin, lasten turvaistuimet, monenlaisia vakuutuksia ja näppärän lisäkuljettajapalvelun. Mikäli sinulla on kysyttää lisäpalveluistamme tai muista autonvuokrausasioista, ota yhteyttä meihin puhelimitse.

Autonvuokraus Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla

Ramonin kansainvälinen lentoasema, jota kutsutaan epävirallisesti myös Eilat-Ramonin lentokentäksi, tunnetaan lyhenteellä ETM ja se on vasta 2019 valmistunut lentoasema. Se sijaitsee vain 18 kilometrin päässä Eilatista. Löydät Sixt Autovuokraamon tulemalla saapuvien aulaan ja menemällä hissillä yhden tason ylemmäs. Helpoiten vuokra-auton noutaminen Ramonin kansainväliseltä lentoasemalta sujuu, kun olet tehnyt varauksen etukäteen joko verkossa tai puhelimitse.

Tutustu Etelä-Israelin nähtävyyksiin Sixtin vuokra-autolla

Punaisenmeren, Akabanlahden rannalla sijaitsevassa Eilatissa ja sen lähiympäristössä on paljon nähtävää ja kohteisiin on helppo ajaa omalla vuokra-autolla. Eilat on tunnettu ihanista rannoistaan, joissa pääsee harrastamaan monipuolisesti vesiurheilua, kuten sukellusta ja snorklausta, ja ihailla samalla värikkäitä kaloja ja koralliriuttoja. Luontoa voi lähteä ihailemaan Timnan kansallispuistoon, jonne Eilatista on vain noin 30 kilometriä matkaa, ja sehän taittuu omalla vuokra-autolla nopeasti. Yksi Eilatin suosituimmista kohteista on vedenalainen observatorio, jonne pääset ajamalla vain kymmenisen kilometriä keskustasta ja jossa sinun on mahdollista ihailla muun muassa Lähi-Idän suurinta haiallasta. Kyseiseen kohteeseen lähtevät varmasti perheen lapsetkin mukaan innolla ja mikä olisikaan helpompaa kuin pakata koko perhe vuokra-autoon ja hurauttaa hetkessä nähtävyyteen nauttimaan. Oma vuokra-auto on kätevyydessään vertaansa vailla, joten kannattaa hoitaa Ramonin kansainvälisellä lentoasemalla autonvuokraus ja nauttia mahdollisuudesta päättää omista aikatauluistaan, reiteistään ja päämääristään. Kun suunnittelet matkaa Israeliin, vieraile verkkosivuillamme tutustumassa autonvuokraukseen ja edullisiin hintoihimme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Eilat Ramon Lentoasema ETM Ramon International Airport 8881000 Be'er Ora 29.946241, 34.996122 +972-89191153

Sixt-toimipiste Eilat Ramon Lentoasema ETM

Ramon International Airport
8881000 Be'er Ora
 
Puhelinnro +972-89191153

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service