Autonvuokraus
Haifa
Piilota
Israel // Haifa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Haifa

Sixt Autovuokraamo Haifassa tarjoaa allesi hyvin varustellun vuokra-auton valitsemillasi lisäpalveluilla höystettynä. Autokalustossa on kokovaihtoehtoja näppäristä viistoperämalleista tilaviin minibusseihin, joten sopivan kokoinen vuokra-auto löytyy, olitpa yksin tai isomman seurueen kanssa liikkeellä. Autonvuokraus Haifassa on asiakkaalle joustavaa, sillä voit poimia käyttöösi juuri ne lisäpalvelut, joita tarvitset. Tarkista kilpailukykyiset hinnat verkkosivultamme ja varaa vuokra-auto itsellesi jo tänään.

 
 • Haifa (Check post Haifa)
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Haifa (Check post Haifa)

  Sixt Autonvuokraus
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Oikea menopeli oikeilla varusteilla joka lähtöön

Sopivan vuokra-auton valinta on helppoa Sixt Autovuokraamossa Haifassa, sillä tarjolla on vaihtoehtoja laidasta laitaan. Jos tilantarve ei päätä huimaa, taloudellinen kaupunkimalli tai sedan on oiva valinta. Jos taas kimpsut, kampsut tai vaikkapa lapset vievät tilaa kärryn sisältä, kannattaa suunnata katse farmarimalleihin ja tila-autoihin. Suorituskykyä ja premiumtason laatua arvostavan suosikki on tasokas maasturi tai luksussedan. Tilavaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa. Tietyn merkin tai mallin saamista emme voi luvata, mutta voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä. Hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta ja vaivattomuutta autonvuokraukseen Haifassa. Voit nimetä lisäkuljettajan itsellesi tai vuokrata GPS-navigaattorin opastamaan perille ja takaisin. Lapsia ajatellen vuokra-autoon Haifassa on tarjolla vauvan turvakaukalo ja vahvistettuja lasten turvaistuimia.

Tutustu rannikkomaisemiin vuokra-autoillen

Välimeren rannalla Israelin luoteiskolkassa sijaitseva Haifa on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupungin horisonttia valloittaa Karmelin vuori, jossa yhtenä nähtävyytenä on näyttävässä puutarhamiljöössä oleva Bahai-uskonnon Babin hautapyhättö. Yksi mielenkiintoisimmista museokohteista on kansallinen tiede-, teknologia- ja avaruusmuseo. Käymisen arvoinen luonto- ja retkeilykohde löytyy ajamalla kymmenisen kilometriä etelän suuntaan. Karmelin vuoren kansallispuistossa on monipuolisten vaellus- ja maastopyöräilyreittien lisäksi ulkoilmamuseo ja löytyypä lähistöltä myös arkeologinen museokin. Haifan eläintarhassa riittää näkemistä moneksi tunniksi. Tarhasta löytyy niin matelijoita, lintuja kuin nisäkkäitäkin ja lapsia varten alueella on oma minieläintarha. Perheen pienimpien iloksi kaupungin kaakkoiskulmassa on Balaganin sisäleikkipuisto, jossa varsinkin sadepäivät kuluvat rattoisasti. Ranta-ajelun lomassa on mukava piipahtaa myös hiekkarannalle ja pulahtaa Välimeren aaltoihin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service