Autonvuokraus
Hayarkon
Piilota
Israel // Hayarkon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hayarkon

Jos matkaat Israelin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Tel Aviviin ja haluat tutustua kohteeseen sujuvammin, käänny puoleemme Sixtin Autovuokraamossa HaYarkonissa ja autamme sinua mielellämme. Laajasta autovalikoimastamme saat vuokrattua näppärän henkilöauton tai tilavan farmarin koko perheelle. Voit ottaa myös vaikkapa maasturin käyttöösi ja ajella huolettomasti maastossakin. Minibusseihin mahtuu suurempikin kaveriporukka. Autokalustomme vuokra-autot ovat aina merkkiensä viimeisimpiä malleja. Autonvuokraus Sixt HaYarkonissa on sujuvaa ja voit luottaa ajoneuvojemme luotettavuuteen ja turvallisuuteen Israelin matkallasi. Me Sixtillä haluamme auttaa sinua tekemään matkastasi parhaan mahdollisen!

 
 • Tel Aviv Hayarkon
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Tel Aviv Hayarkon

  Sixt Autonvuokraus
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Hyppää vuokra-auton rattiin Tel Avivin HaYarkonissa

Meillä Sixtillä tyytyväisyytesi on tärkeää, joten haluamme tarjota sinulle upeita lisäpalveluja tekemään matkastasi vieläkin sujuvamman ja unohtumattomamman. Voit varata palvelut jo etukäteen kattavilla nettisivuillamme tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme Israelin HaYarkonissa. Jos olet matkustamassa perheesi kanssa ja tarvitset joko lastenistuimen tai lisäkuljettajan levätäksesi ajovuorosta, saat varattua molemmat palvelut meiltä. GPS-navigaattori johdattaa sinut perille ja taloudellisella henkilöautolla madallat kustannuksia. Saat kätevästi varattua ajoneuvon kategorian Sixtiltä, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat saavuttuasi. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun, joten käännythän reippaasti puoleemme, jos jokin askarruttaa!

Tel Aviv tutuksi - Sixt autonvuokraus HaYarkonissa

Tel Aviv eli Tel Aviv-Jaffa on Israelin toiseksi suurin kaupunki lähes 2,5 miljoonalla asukkaallaan. Jos haluat saada kaiken irti lomastasi tai liikkua näpsäkästi kaupungissa työmatkalla, on autonvuokraus HaYarkonista oiva ratkaisu. Pääset kulkemaan tässä Isoksi Appelsiiniksikin kutsutussa kaupungissa ja sen lähiseudulla oman aikataulusi mukaan. Hurauta vaikkapa ihailemaan Ottomaanien kellotornia vanhan Jaffan alueelle taikka ota suunnaksi joku kaupungin upeista hiekkarannoista. Ostokset kulkevat mukana tilavissa vuokra-autoissamme. Lapsiperheitä varmasti kiinnostaa Luna Park -huvipuisto, jonne ajaa puolessa tunnissa kaupungin keskustasta.

Modernissa kaupungissa on paljon kiehtovaa nähtävää, mutta Sixt vuokra-autolla voit käydä päiväretkillä kaupungin ulkopuolellakin. Israelin pääkaupunkiin Jerusalemiin on vain hieman yli tunnin matka. Voit käydä tutustumassa tähän useiden uskontojen risteymäpaikkaan ja ajella majapaikkaasi vielä saman päivän aikana. Voit myös suunnata vaikka parin tunnin päässä Tel Avivista sijaitsevaan Akkoon katsomaan sen vanhaa kaupunkia. Sixt auttaa sinut matkaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service