Autonvuokraus
Holon
Piilota
Israel // Holon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Holon

Kun alla on Sixt Autovuokraamo Holonista hankittu vuokra-auto, voit suunnata minne vain Israelin matkallasi. Laadukkaat, uudet ajoneuvot antavat ajomukavuuden niin työmatkalaisille kuin lomalaisillekin. Valitse kattavasta autovalikoimastamme tilava farmari perhelomalle tai näppärä pikkuauto pariskunnalle. Voit ottaa allesi myös isommalle porukalle sopivan minibussin. Tutustu autonvuokraustarjouksiimme ja autokalustoomme Sixt Autovuokramo Holonin internetsivuilla. Voit tehdä varauksen etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun heti!

 
 • Holon

  Sixt Autonvuokraus
  Haorgim 15
  58856 Holon

  ma. - to.08:00 - 17:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Holonissa - laadukkaat ajoneuvot ja vapaat kilometrit

Sixt Autovuokraamo Holonissa tarjoaa vuokra-ajoneuvot vain uusilta ja tunnetuimmilta automerkeiltä. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Voit huoletta tutustua Holonin lähialueisiin ja nauttia maisemista, sillä tarjoamme vapaat kilometrit! Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita lisäpalveluista mm. GPS-navigaattorin, joka helpottaa perille löytämistä, lasten turvaistuimet perheen pienempien turvaksi, tai maksaa lisäkuljettajasta, mikäli teillä on seurueessa useampi kuljettaja. Lisäturvapalveluilla saat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Holon tutuksi Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Holonissa on mainio tapa tutustua tähän hieman alle 200.000 asukkaan kaupunkiin, joka sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Israelin toiseksi suurimmasta kaupungista Tel Avivista. Kaupunki on tunnettu erityisesti teollisuudesta, mutta myös lapsiystävällisistä kohteistaan. Näitä ovat esimeriksi Israel Childrens Museum -lastenmuseo sekä sen välittömässä yhteydessä toimiva La Park -vesipuisto. Molemmat saavutat näpsäkästi Sixt vuokra-autolla kaupungin keskustasta vain muutamassa minuutissa. Mukana tilavissa vuokra-autoissa kulkee koko perhe sekä tarvittavat varusteetkin.

Shoppailusta ja suuren kaupungin sykkeestä kiinnostuneet voivat suunnata vuokra-auton nokan kohti Tel Avivin kaupunkia, jonne ajaa noin puolessa tunnissa Holonista. Käy tutustumassa upeaan Jaffan vanhaan kaupunkiin ja shoppaile Carmelin markkinoilla. Kiertele vapaasti katselemassa kaupungin synagogia taikka pulahda mereen rannalla. Valinta on sinun! Valitse allesi Sixt vuokra-auto Holonistaa, ja kuljeta seurueesi laadukkaasti Holonista Tel Aviviiin ja takasin. Ottamalla matkaohjelmaasi mukaan autonvuokrauksen Holonin Sixt Autovuokraamosta, koet laadukkaasti enemmän!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service