Autonvuokraus
Nahariya
Piilota
Israel // Nahariya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nahariya

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Nahariyassa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Israelin pohjoisimpaan rantakaupunkiin ja sen nähtävyyksiin vuokra-auto allasi. Pienet ja näppärät henkilöautot sopivat työmatkaajille maniosti ja pariskunnatkin liikkuvat niillä lomilla mallikkaasti. Perheelliset tutustuvat rantakaupunkiin luotettavassa farmarissa, ja kaveriporukat ajelevat taloudellisilla sedaneilla tai tilavilla minibusseilla. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tekevät matkanteosta mukavan ja huolettoman. Tutustu upeaan autokalustoomme kätevästi internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Nahariya
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nahariya

  Sixt Autonvuokraus
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Mukavaa ja laadukasta autonvuokrausta Nahariyassa

Autonvuokraus Nahariyssa on mainio tapa tutustua tähän kiintoisaan Israelin kaupunkiin näppärästi ja kokonaan oman aikataulusi mukaan. Sixt vuokra-autot ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja lisäpalveluillamme täydennät matkustusmukavuuttasi. GPS-navigaattori on näppärä, kun Nahariyan tieosuudet eivät ole tuttuja, lasten turvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille ja lisäturvapalveluilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa pienemmissä kuin myös suuremmissakin asioissa, viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Nahariya Sixt vuokra-autolla tutuksi

Nahariya on Israelin pohjoisin rantakaupunki, ja siellä asuu noin 56.000 asukasta. Kaupungin läpi virtaa Ga-atonin joki, josta kaupunki on saanut nimensä. Nahar tarkoittaa hepreaksi nimittäin jokea. Kaupungissa on muun muassa kaunis rantapromenadi ravintoloineen ja kahviloineen sekä mainiot uinti- ja vesiharrastusmahdollisuudet. Kaupungin pääkatu Sderot Gaaton on täynnä mainioita shoppailupaikkoja ja ostokset kulkevat näppärästi mukana vuokra-auton kyydissä.

Kun allasi on Sixt Autovuokraamo Nahariysta vuokrattu auto, voit ottaa suunnaksi myös esimerkiksi kaupungin kasvitieteellisen puutarhan ja eläintarhan, jotka saavutat noin kymmenessä minuutissa. Voit myös lähteä kohti Libanonin rajaa ihastelemaan upeita luolastoja Rosh HaNikraan. Kokeile myös köysirataa, sillä näet mahtavimmat näköalat sieltä! Matkaa tähän kiehtovaan kohteeseen on vain 10 kilometriä Nahariyasta pohjoiseen. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa taasen suunnata etelään Ghetto Fighters Museum -museoon, jonne ajaa Nahariyan keskustasta noin 20 minuutissa. Etelään päin suuntaaja voi myös käväistä ihmettelemässä yli 700 vuotta vanhaa Crusader Fortress -linnoitusta. Alle tunnin matka sinne taittuu näpsäkästi Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Nahariysta kannattaa, sillä siten saavutat kaikki nämä, sekä monet muut nähtävyydet oman aikataulusi mukaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service