Autonvuokraus
Netanya
Piilota
Israel // Netanya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Netanya

Sixtin Autovuokraamo Netanyassa tarjoaa käyttöösi uudet hyvinvarustellut vuokra-autot. Autokalustomme kattaa vaihtoehtoja laidasta laitaan sekä loma- että bisnesmatkalaisen käyttöön. Valittavana on muun muassa pieniä viistoperämalleja, isompia henkilö- ja tila-autoja sekä premium-luokan menopelejä. Laadukas vuokra-auto, kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu auttavat sinua tekemään onnistuneen autonvuokrauksen Netanyassa.

 
 • Netanya
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Netanya

  Sixt Autonvuokraus
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Netanyassa

Sixtin Autovuokraamo Netanyassa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Saat meiltä tarpeen mukaisen vuokra-auton, olitpa liikkeellä yksin tai porukassa. Pienissä kaupunkimalleissa yhdistyvät ajamisen kätevyys ja taloudellisuus. Isommat sedanit tarjoavat reilummin tilaa ja farmariin sopii koko perhe kimpsuineen ja kampsuineen. Isomman seurueen ehdoton valinta on minibussi. Premium-luokan maastureissa ja luksusmalleissa ajamisen ilo ja matkustamisen mukavuus huipentuvat. Varatessasi autoa voit valita autoluokan itsellesi. Tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Tarjoamamme edulliset lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta Netanyassa huolettomampaa ja vaivattomampaa. Voit vuokrata GPS-navigaattorin tai sopivan kokoisen lasten turva- tai korokeistuimen. Myös lisäkuljettajan nimeäminen on mahdollista.

Kiertele vuokra-autolla Netanyassa ja lähiympäristössä

Noin 200 000 asukkaan Netanya on perustettu vuonna 1929. Välimeren rannalla sijaitseva kaupunki on yksi Israelin tärkeimmistä rantalomakohteista. Keskustan alueella on useita käymisen arvoisia museoita ja gallerioita. Museoiden teemat vaihtelevat historiasta timantteihin ja juutalaisesta perinteestä traktoreihin. Mukava ulkoilualue löytyy ajamalla vuokra-autolla kaupungin eteläosiin rannan läheisyyteen Winter Laken puistoalueelle, jossa on myös skeittiparkki ja lasten leikkikenttä. Vesileikkien ystävien on helppo ajaa moottoritietä pitkin vajaat 15 kilometriä etelään päin Shefayimin vesipuistoon, jossa tunnit kuluvat vilkkaasti kaiken ikäisillä. Oiva päivämatkan kohde on Tel Avivin kyljessä oleva Ramat Ganin eläintarha, jonne ajaa vuokra-autolla noin puolessa tunnissa. Sadan hehtaarin alueella on eläimiä maailman eri kolkista leijonista ja elefanteista lähtien. Autoillen on helppo tarkistaa, mikä onkaan kaupungin paras uimaranta. Välimerellistä hiekkarantaviivaa riittää 14 kilometrin matkalle, joten valinnanvaraa on. Penkkiurheilun ystäville vinkkinä, että paikallinen jalkapalloseura pelaa pääsarjapelinsä moottoritien vieressä olevalla stadionilla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service