Auton vuokraus toimipisteestä Netanya

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Netanya

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Netanya alkaen 15.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Netanya toimipaikkaan

Osoite

Ussishkin street no 2, 42116 Netanya, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipaikassa Netanya

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Netanyaan

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Netanyaan

Sixt Autovuokraamo Netanyasta saat kattavasti kaikki autonvuokraukseen liittyvät palvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme odottaa sinua Israelin Netanyassa, josta saat kätevästi käyttöösi vuokra-auton matkasi ajaksi. Toimistomme sijaitsee lähellä rantaa itsenäisyysaukion ja Hotel Margoan välissä, joten löydät meidät vaivattomasti. Jos saavut Israeliin ja Ben Gurionin lentoasemalle, niin kätevimmin pääset Netanyaan taksilla tai Tel Avivin kautta julkisilla kulkuneuvoilla. Netanyassa voit tutustua paikallisiin nähtävyyksiin vuokra-autosi avulla tai jatkaa matkaasi pohjoisempaan Israeliin. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Netanyassa on vaivatonta ja helpoiten varaat itsellesi vuokra-auton verkkosivujemme kautta. Jos et löydä kysymyksiisi vastausta verkkosivuiltamme, voit olla yhteydessä myös asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Valikoimastamme löydät kattavasti eri tarpeisiin soveltuvat vuokra-autot, joten saat varmasti juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopivan ajoneuvon vaivattomasti. Voit varata esimerkiksi pienen henkilöauton, jos et tarvitse tilaa tai lisämukavuuksia. Valikoimastamme löytyy myös paljon isompia henkilöautoja, jos teitä on useampi tai matkustatte isommalla matkatavara-määrällä. Jos haluat nauttia ajamisestasi todella, voit varata itsellesi jonkin Premium-luokkamme autoista, jolloin saat käyttöösi todella kattavasti varustellun vuokra-auton. Isommalle ryhmälle löydät meiltä Sixt Autovuokraamo Netanyasta esimerkiksi tila-autoja ja pikkubusseja.
Netanya, Israelin yksi suosituimmista lomakohteista

Netanya, Israelin yksi suosituimmista lomakohteista

Sixt Autovuokraamo Netanyassa sinua odottaa palveleva ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka haluaa varmistaa, että saat juuri sinulle soveltuvan vuokra-auton. Huomioithan, että Sixt voi taata sinulle ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tarvettasi vastaavan vuokra-auton löydettyäsi saat vaivattomasti lisättyä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita. Navigaattorin avulla suunnistat Netanyan rannoille tai rantaviivaa alaspäin esimerkiksi Tel Avivin kauniiseen kaupunkiin. Turvallisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä lastenistuimet ja erilaiset lisäturvat kuuluvat myös mahdollisiin lisäpalveluihimme. Tarkistathan ajantasaisen saatavuustilanteen suoraan verkkosivuiltamme, niin saat kattavan kuvan saatavilla olevista autoista ja lisäpalveluista. Sixt Autovuokraamo Netanyassa pitää huolen vuokra-autotarpeistasi ja voit itse keskittyä loma- tai työmatkaasi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Netanya
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Netanya?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Netanya sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Netanya.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Netanya?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,0
Perustuu 53 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvo
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Netanya
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Netanya?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Netanya?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?