Autonvuokraus
Rehovot
Piilota
Israel // Rehovot
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rehovot

Sixt Autovuokraamo Rehovotissa, Israelissa palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autokalustostamme, johon kuuluu sekä henkilöautoja että farmareita. Autonvuokraus Rehovotissa onnistuu sujuvasti joko vuokraamomme verkkosivujen kautta tai puhelimitse. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten, joten jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä ja me autamme.

 
 • Rehovot
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Rehovot

  Sixt Autonvuokraus
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Rehovotin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Autonvuokraus Rehovotissa on tehty sinulle helpoksi. Valikoima on kattava, pitäen sisällään erikokoisia henkilöautoja sekä maastureja. Jokainen vuokra-automme on uusi ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Lisävarusteita löytyy vaihtelevasti, mukaan lukien vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kuten navigaattorin, jotta teet autolla matkustamisesta vaivattomampaa. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukseen lasten turvaistuimet, ja voitte huoletta jättää omanne kotiin. Kattava vakuutusvalikoima pitää myös huolen teistä vahingon sattuessa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tarkkaa automallia. Tutustu vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja teet matkanteostasi helpompaa. Me Sixtillä haluamme, että saat nauttia matkastasi täysin vailla ylimääräisiä harmeja.

Rehovot lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Rehovot on noin 135.000 asukkaan kaupunki Keski-Israelin hallintoalueella. Kaupungissa sijaitsee useita tieteellisiä laitoksia, kuten Weizmannin tiedeinstituutti sekä useita korkeakouluja. Pääset itsekin tekemään kiehtovia tieteellisiä kokeita tiedeinstituutin The Clore Garden of Science -tieteen puutarhassa, jonne matkaa Rehevotin keskustasta on alle viisi kilometriä. Puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee rauhallinen ja kaunis Palmachim Beach -ranta. Varusteet sekä uintia että muita vesiaktiviteetteja varten kulkevat näpsäkästi Sixt vuokra-autossa. Ostokset voit tehdä Rehevotin ostoskeskuksessa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Suuntaa minne haluat ja milloin haluat, valinta on sinun.

Miksi jäisit pelkästään yhteen kaupunkiin, kun allasi on edullinen ja luotettava vuokra-auto! Rehevotista pääsee ajelemaan näpsäkästi sekä Tel Aviviin että Jerusalemiin sen keskeisen sijainnin ansiosta. Ajat Jerusalemiin tunnissa, ja matkaa Tel Aviviin on vielä vähemmän. Olitpa sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service