Autonvuokraus
Rishon Letzion
Piilota
Israel // Rishon Letzion
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rishon Letzion

Sixtin Autovuokraamo Rishon Letzionissa tarjoaa käyttöösi monipuolisesti varustellut vuokra-autot ja laadukkaan palvelun. Löydät meiltä sopivan menopelin allesi, olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä. Autokalustostamme löytyvät niin pienet ja keskisuuret henkilöautot kuin suuremmat farmari- ja maasturimallit sekä tila-autot. Saat edullisesti myös monet tarjolla olevat lisäpalvelut autovuokraamostamme Rishon Letzionissa.

 
 • Rishon Letzion
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Rishon Letzion

  Sixt Autonvuokraus
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Asiakaslähtöistä Sixtin autonvuokrausta Rishon Letzionissa

Palvelemme sinua autovuokraamossamme viikon jokaisena päivänä eli saat vuokra-auton Rishon Letzionissa käyttöösi juuri sinä päivänä kuin haluat. Voit valita vuokra-autosi kokoluokan tarpeen mukaisesti. Pienet taloudelliset hatchbackit ovat näppäriä varsinkin kaupunkiliikenteessä. Suurempaan sedaniin mahtuu reilummin porukkaa ja farmarimalliin on helppo pakata tilaa vievät harrastusvälineet. Premium-luokka säväyttää sekä ulkonäöllä että mukavuudella. Maasturit ja minibussit tarjoavat väljyyttä matkustamiseen ja tavaroiden pakkailuun. Voit valita itsellesi autoluokan varauksen yhteydessä, mutta emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Vuokra-autoon Rishon Letzionissa on saatavilla edullisesti GPS-navigaattori ja lapsiperheitä ajatellen erikokoisia lasten turva- ja korokeistuimia eikä lisäkuljettajan nimeäminenkään ole ongelma.

Hyödynnä autonvuokraus Rishon Letzionin parhaita paikkoja kiertelemällä

Tel Avivin metropolialueeseen kuuluva Rishon Letzion on noin 250 000 asukkaan kaupunki Välimeren rannalla Israelin länsiosassa. Vuonna 1882 perustetun kaupungin tarinaan on helppo tutustua keskustassa sijaitsevassa historiallisessa museossa. Jos haluaa päänsä pyörälle, kannattaa ajaa vuokra-autolla moottoritien länsipuolelle Superlandin huvipuistoon. Vauhtilaitteiden lisäksi puistossa on myös leppoisampaa tarjottavaa perheen pienimmille. Rauhallisemman päivän voi viettää Hai Kefin eläintarhassa, joka löytyy kaupungin itäosasta Kurt Parkin alueelta. Isompien eläinten lisäksi tarhassa on oma lemmikkieläinosastonsa. Kaupungin suurimman bulevardin varrella on Cinema Cityn kauppakeskus. Siellä saat kaksi kärpästä yhdellä käynnillä, sillä kymmenien kauppojen lisäksi pihalla on dinosauruspuisto, jossa on nähtävillä esihistoriallisia eläimiä luonnollisessa koossaan. Vieressä on kartingrata, joten myös ylimääräiseen rattikuumeeseen saa helpotusta shoppailun ohessa. Kaupungin erikoisuus lienee FlyBox. Se on tuulitunnelirakennus, jossa yli 4-vuotiaat voivat kokeilla lentämistä, ilmassa kellumista ja muita temppuja tuulitunneliolosuhteissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service