Autonvuokraus
Shilat
Piilota
Israel // Shilat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Shilat

Sixt Autovuokraamo Shilatissa toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Meiltä löydät käyttöösi hyvin varustellun vuokra-auton, jolla on kätevä kierrellä juuri siellä, missä haluatkin käydä. Autokalustostamme löytyvät niin pienet kuin isommatkin kaarat viistoperämalleista tila-autoihin. Voit maustaa autonvuokrauksesi Shilatissa haluamillasi lisävarusteilla. Tutustu edullisiin hintoihin sekä tarjolla oleviin vuokra-autoihin ja palveluihin verkkosivullamme.

 
 • Shilat
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Shilat

  Sixt Autonvuokraus
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tuunaa näköisesi autonvuokraus Shilatissa

Sixt Autovuokraamossa Shilatissa voit valita käyttöösi sekä itseäsi parhaiten miellyttävän vuokra-auton että haluamasi lisäpalvelut. Hatchback-mallit ja pienet sedanit ovat käteviä niin ruuhkassa kuin parkkipaikkojen ahtaudessakin. Isommatkin harrastusvälineet menevät heittämällä farmariauton kyytiin ja minibussi nielaisee matkustajia parinkin perheen verran. Emme voi taata allesi tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta voit varata mukavimman autoluokan käyttöösi. Saat vuokra-autoon Shilatissa edullisesti useita lisäpalveluja. Vakuutukseen on tarjolla vapaaehtoinen lisäturva ja voit halutessasi nimetä itsellesi varakuljettajan. Vanhempien iloksi ja takapenkkiläisten turvaksi autovuokraamomme tarjoaa huokeasti myös vauvan turvakaukalon ja erikokoisia lasten turvaistuimia.

Vuokra-autolla kierrät näppärästi kiinnostavimmat paikat

Shilat on pienehkö lähiöalue noin 100 000 asukkaan Modi'inin kaupungin pohjoispuolella. Se sijaitsee Tel Avivin ja Jerusalemin puolessa välissä ja molempiin on matkaa reilut 30 kilometriä. Vuokra-autolla onkin helppo tutustua kummankin kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin. Idän suunnassa sijaitsevassa Jerusalemissa riittää nähtävää useammaksikin päiväksi. Jos haluaa poimia rusinat päältä, niin ainakin Länsimuuri, Kalliomoskeija, Öljymäki ja Golgata ovat näkemisen arvoisia maailmankuuluja käyntikohteita. Erilaisia kristinuskoon liittyviä historiallisia paikkoja riittää niin Jerusalemissa kuin Israelin muissakin kaupungeissa yllin kyllin. Hieman vauhdikkaampaa menoa on tarjolla Tel Avivissa Luna Parkin huvipuistossa, jossa päivä hurahtaa nopeasti kaikenikäisillä laitteita ja vempeleitä testatessa. Tel Avivin etelälaidalla on Ramat Ganin kansalliseläintarha, jonne Shilatista on vain puolen tunnin ajomatka. Sadan hehtaarin alueella on noin 1500 eläintä maailman eri kolkista. Kauniita maisemia sekä hyviä patikointi- ja maastopyöräilyreittejä kaipaavien kannattaa suunnata reilut kymmenen kilometriä etelän suuntaan Ayalon Kanada -puistoon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service