Auton vuokraus toimipisteestä Graz

 

Suosituin kohteessa Graz

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Graz alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Graz

Osoite

Kaerntner Str. 44, 8020 Graz, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Graz

Itävallan Graz odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Itävallan Graz odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Mikäli tiedossa on rento lomareissu tai kiireinen työmatka Itävallassa, jonka haluat hoitaa mahdollisimman joustavasti, kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo Grazin puoleen. Meidät löydät helposti Grazin kaupungista, valtatie numero 67 välittömästä läheisyydestä. Grazin rautatieasemalta matkaat julkisilla kulkuneuvoilla paikalle vain noin 20 minuutissa ja matkaa jatkat entistä kätevämmin oman Sixt-vuokra-auton ratissa. Tarjoamme laajan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja ja kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman laadukas. Olit sitten matkassa yksin tai porukassa, henkilöautot ja farmarit sopivat moneen tarpeeseen ja kuljettavat taloudellisesti paikasta toiseen. Näyttävyyden haluun soveltuvat loistavasti urheilu- ja avoautot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tyylikkyydellään. Tilaa tarvitseville meiltä löytyvät tilavat maasturit sekä pakettiautot, jotka toimivat oivana apuna, jos on tarvetta tavarankuljetukselle. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme ja varauksen voit myös tehdä sitä kautta kätevästi.
Nauti Itävallan-matkasta täysin siemauksin omalla Sixtin vuokra-autolla

Nauti Itävallan-matkasta täysin siemauksin omalla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Graz tarjoaa hyvin varustellut ja laadukkaat ajoneuvot jokaiselle ja mahdollisuus muokata omaa varausta lisäpalvelujen kautta kannattaa hyödyntää. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Tässä toimipisteessä voit valita auton iPhonella noutaessasi vuokra-autoa sekä sovittaessa palautuksen sekä noudon voit sopia vuorokauden ympäri, jotta saat vapaat kädet oman aikataulusi suunnittelussa. Autonvuokraukseen Grazissa kuuluu sopimus-/tiemaksut sekä mahdolliset muutokset ja peruutukset. Varauksesta teet kuitenkin entistä joustavamman lisäämällä siihen vapaat ajokilometrit ja näppärän GPS-navigaattorin, jotta pääset tutustumaan Itävaltaan mielesi mukaan. Lapsiperheille kätevä lisä on lastenistuimet, jotka turvaavat myös lasten matkan. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä ja varauksen teossa koskien autonvuokrausta Grazissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Graz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Graz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Graz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Graz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Graz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 706 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Graz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Graz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Graz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Graz

Näytä lisää