Auton vuokraus toimipisteestä Weiz

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Weiz

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Weiz alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Weiz toimipaikkaan

Osoite

Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32, 8160 Weiz, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipaikassa Weiz

Vuokra-autoilun helppoutta Sixt Weizissa

Vuokra-autoilun helppoutta Sixt Weizissa

Sixt Autovuokraamo Weiz toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Itävallan Steiermarkin alueelle! Autonvuokraus Weizista on oivallinen keino päästä tutustumaan Weiziin ja sen lähellä sijaitseviin vehreisiin maisemiin sekä pittoreskeihin kaupunkeihin. Weizin-toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Weizin keskustaa, joten löydät perille niin Weizin paikallisbussilla kuin taksillakin. Autonvuokraus Weizin-toimipisteeltämme on nopeaa ja vaivatonta. Kun olet saanut vuokra-autosi, voit jatkaa tutustumista Weiziin kiireettömästi ja omien aikataulujesi puitteissa tai suunnata tutkimaan, mitä lähialueilla on tarjottavanaan. Suuntaa Weizin-toimipisteeltämme vaikkapa alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Itävallan toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Graziin, jonka historiallinen vanhan kaupungin alue löytyy myös Unescon maailmanperintöluettelosta. Tai antaudu seikkailuun ja matkusta vuokra-autollasi jonnekin lähiseudun laadukkaaseen ravintolaan, jossa pääset tutustumaan Steiermarkin alueen kuuluisalla kurpitsansiemenöljyllä höystettyihin ruoka-annoksiin. Vuokra-auto Weizin-toimipisteeltämme on hyvä valinta, olipa kyseessä liike- tai lomamatka. Kompaktilla henkilöautolla matkustat kätevästi kaupunkialueilla, kun taas luontokohteisiin kaipaavalle on 4x4-maasturi aina varma valinta. Perheille ja ryhmämatkustajille suosittelemme tilavia farmariautojamme sekä minibussejamme, suorituskykyä autobaanalle puolestaan tarjoavat Premium-luokan ajoneuvomme.
Ihastu Sixtin vaivattomaan autonvuokrauspalveluun

Ihastu Sixtin vaivattomaan autonvuokrauspalveluun

Autonvuokraus Weizin alueella onnistuu helposti ja joustavasti Sixtin kautta. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen autonvuokrauskokemukseesi, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita vuokra-autoosi kattavat lisäpalvelut makusi mukaan. Jos haluat ehtiä matkallasi valloittaa mahdollisimman suuren palan Itävaltaa, valitse vuokra-autoosi vapaat ajokilometrit. Vuokrahintaan sisältyvien vakuutusten lisäksi voit valita matkallesi lisäturvaa esimerkiksi matkanjatkumis- tai kolariturvan avulla. Helppoa navigointia tarjoavat laadukkaat GPS-navigaattorilaitteemme, jollaisen voit vuokrata lisämaksusta käyttöösi matkasi ajaksi. Perhelomailijoista pienimmät matkustavat mukavasti ja turvallisesti, kun valitset vuokra-autoosi lisäpalveluina saatavat lastenistuimet. Huomaathan autonvuokrauksen koskevan ainoastaan merkittyä autokategoriaa, ja ellei toisin mainita, lopullinen automallisi määräytyy saatavuuden perusteella. Avulias henkilökuntamme Sixt Weizissa auttaa sinua mielellään. Tule kokemaan autonvuokrauksen helppous Weizissa Sixtin avulla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Weiz
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Weiz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Weiz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Weiz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Weiz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 104 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
BMW X1
BMW X1
Jaguar XE
Jaguar XE
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Jaguar XF
Jaguar XF
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Weiz
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Weiz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Weiz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Weiz

Näytä lisää