Auton vuokraus alueella Weiz

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Weiz

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Weiz alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Weiz

Autonvuokraus Weizissa auttaa sinut sujuvasti matkaan

Autonvuokraus Weizissa auttaa sinut sujuvasti matkaan

Autonvuokraus käy sujuvasti Weizin matkallasi, kun asioit Sixt Autovuokraamossa! Laajassa autovalikoimassamme on jokaiselle jotakin, sillä panostamme autokalustomme monipuolisuuteen ja laadukkuuteen. Valittavanasi on niin henkilöautoja, kuin pakettiautoja ja avoautoja, joten makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopiva ajoneuvo löytyy sinulle varmasti. Haluamme tehdä vuokrauksen mahdollisimman mielekkääksi, joten jos pidät asioiden hoitamisesta netissä, voit tehdä varauksen vuokra-autosta verkkosivuillamme tai älypuhelimella mobiilisovelluksellamme. Jos taas pidät enemmän varausten tekemisestä kasvotusten, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään toimipisteessämme. Käänny siis rohkeasti puoleemme, ja me autamme sinut matkaan!Jos olet matkaamassa Itävaltaan, kannattaa sinun ehdottomasti käydä Sixt Autovuokraamossamme Weizissa hakemassa menopeli allesi, niin pääset tutustumaan tähän upeaan maahan kaikkein näppärimmin. Kauttamme voit varata maasturin tai vaikkapa pakettiauton isommalle retkiseurueelle tai matkaseurueelle, ja meillä on myös henkilöautoja ja farmareita yksin, kaksin tai perheen kanssa matkaaville. Jos haluat hieman tähtisäihkettä tiellesi, istahda jonkin upean urheiluautomme tai avoautomme rattiin! Otathan huomioon suunnitellessasi lomamatkaasi, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustu myös kattaviin lisäpalveluihimme, ja valitse vaikkapa lisävakuutus tilaukseesi, tai GPS-navigaattori sujuvoittamaan reitinvalintaasi. Lisäkuljettajan nimeäminen helpottaa ajovastuutasi, ja myös alle 25-vuotias sisaruksesi pääsee rattimme taakse, kunhan vain omistaa ajokortin. Jos jokin askarruttaa, kysy ihmeessä lisää!
Vuokra-autolla suuntaat Weizistä myös pidemmälle

Vuokra-autolla suuntaat Weizistä myös pidemmälle

Weiz on pieni kaupunki Steiermarkin osavaltiossa, joka sijaitsee vain 25 kilometrin päässä alueen pääkaupungista Grazista. Kaupungissa on vanhoja kirkkoja arkkitehtuuria ja historiallisia kohteita arvostaville matkaajille, joista vanhin, Taborkirche on perustettu jo 1100-luvulla. Muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Schloss Thannhausenin ja Scloss Radmanssdorfin renessanssipalatsit. Weizin lähiseudulla sijaitsee paljon mielenkiintoista nähtävää, joten autonvuokraus on näppärä tapa tutustua tarjontaan mahdollisimman sutjakkaasti juuri omassa aikataulussasi. Katerlochin ja Grasslhöhlen stalaktiittiluolat sijaitsevat lyhyiden ajomatkojen päässä, ja Weizklammin ja Raabklammin solat ovat puolestaan patikoijien suosiossa. Hoida autonvuokrauksesi Sixtin toimipisteessämme Weizissa ja varustamme sinut laadukkaalla menopelillä, jolla huristat kaikki haluamasi kohteet juuri siinä järjestyksessä kuin haluat!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Weiz
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Weiz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Weiz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Weiz.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Weiz?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Weiz. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 104 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Weiz
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Weiz?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Weiz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Weiz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Weiz

Näytä lisää