Autonvuokraus
Innsbruck
Piilota
Itävalta // Innsbruck
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Innsbruck

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Innsbruckiin! Me teemme matkastasi entistä paremman. Vuokra-automme avulla liikut Innsbruckin alueella sujuvammin ja vaivattomammin kuin aiemmein. Sixt autovuokraamo Innsbruckissa palvelee sinua monipuolisin autovalikoimin, huokein hinnoin ja yställisellä henkilökunnallaan.

 
 • Innsbruck Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lukuisten vaihtoehtojen Innsbruck

Autonvuokraus Innsbruckissa on helppoa. Voit varata tarkoituksiisi soveltuvan vuokra-auton Innsbruckin matkallesi jo etukäteen ja astua autoon heti lentokentältä. Vuokra-autovalikoimamme ovat todella kattavat ja valittavanasi on autoja kaupunkimalleista pakettiautoihin, avoautoista nelivetoihin. Lisäpalveluiden ja -varusteiden avulla teemme matkastasi entistäkin sujuvampaa ja mukavampaa. Matkustit sitten työ- tai lomatarkoituksessa, autonvuokraus Innsbruckissa on toimiva valinta molempiin tarkoituksiin: Vuokra-autovalikoimistamme löydät soveltuvan automallin ja -merkin. Itävallan Tirolissa sijaitseva Innsbruck on mitä monipuolisin matkakohde. Se sijaitsee keskellä Alppeja joten puitteet ovat erinomaisen kauniit ja mahdollistavat monipuolisen matkailun. Itävalta on erinomaisen kaunis maa, mutta Saksa, Sveitsi kuin Italiakin ovat nekin Innsbruckissa todella lähellä ja vuokra-auton avulla on helppoa vierailla niissäkin. Palveluaikataulumme ovat joustavat ja voit palauttaa vuokra-autosi sinulle sopivaan ajankohtaan: Palvelemme ympäri vuorokauden. Valitse autovalikoimistamme matkaasi parhaiten palveleva vuokra-auto, mutta huomaathan, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Alppien upea Innsbruck

Innsbruck on tunnettu talviurheilu- ja harrastuskaupunki, mutta tehtävää ja nähtävää on tarjolla kesäisinkin. Upeat, Alppimaisemissa kulkevat vaellus-, patikointi- ja retkeilyreitit tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Itse Innsbruckin kaupunki on viehättävä kohde kauniine rakennuksineen, kansainvälisine ilmapiireineen ja monipuolisene nähtävyyksineen. Vanha kaupunki on erityisen kaunis ja suosittelemmekin siellä vierailua Innsbruckin käyntisi aikana. Vuokra-autollamme on helppo liikkua paikasta toiseen ja muuttaa suunnitelmaa nopeastikin tarpeen vaatiessa. Innsbruck on tunnettu talviurheilukeskus, jossa murtomaahiihto ja mäkihyppy ovat osa kaupungin luonnetta. Innsbruckin hyppyrimäki on varsin kuuluisa ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Kaupungin kauniit kirkot, museot ja palatsitkin kuuluvat Innsbruckin vierailtavien kohteiden listalle. Keväällä on mukava istua jollekin Innsbruckin lukuisista terasseista ja nauttia auringosta ja kaupungin välittömästä tunnelmasta. Iltapäiväajelu aurinkoisilla alppiteillä on oma nähtävyys ja kokemus. Vuokra-autollamme näet ja koet Innsbruckissa enemmän.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service