Autonvuokraus
Innsbruck Lentoasema
Piilota
Itävalta // Innsbruck // Innsbruck Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Innsbruck Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: INN
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 16:00
la. - su.08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamon Innsbruckin lentoasemalla löydät helposti terminaali 1 sisäpuolelta, jossa toimipisteemme sijaitsee ensimmäisestä kerroksessa. Sixt autonvuokraus Innsbruckin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä palvelevan henkilökunnan, joka mielellään auttaa sinua kaikissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Innsbruckin lentoasemalla. Kattavasta valikoimastamme voit valita esimerkiksi kätevän ja helposti ajettavan sedanin, joka on mainio valinta yksin matkustavalle tai pariskunnalle. Perheen pienempien kanssa matkustaessa arvostat varmasti tilaa ja varmuutta, jolloin farmari tai maasturimalli on hyvä valinta. Isommille ryhmille valikoimastamme kannattaa valita minibussi, jolla liikutte helposti paikasta toiseen yhdessä. Jos kaipaat hieman luksusta, muista tutustua premium-malleihimme. Koko valikoimamme vuokra-autoja löydät helposti nettisivuiltamme. Otathan kuitenkin huomioon, että emme vielä varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme netissä ja vuokraa seuraava menopelisi!

Autonvuokraus Innsbruckin lentoasemalla on helppo ja nopeaa

Innsbruckin lentoasema sijaitsee noin 4 kilometriä kaupungin keskustasta ja ajomatka kestää noin 10 minuuttia. Lentokentältä lyhyen ajomatkan päästä löydät myös esimerkiksi Alpenzoon, joka on Euroopan korkeimmalla sijaitseva eläintarha. Lisäksi kauniit puistot, kuten Alpengarten ja Hofgarten ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla. Kun varaat vuokra-auton jo etukäteen netistä, saat auton heti käyttöösi saavuttuasi ja voit jatkaa matkaa kohti määränpäätäsi.

Tirolin upeita alppimaisemia ja paikallista tunnelmaa

Itävalta sijaitsee alppien välittömässä läheisyydessä ja erityisesti Innsbruck on yksi maan suosituimpia matkakohteita. Vuokra-autolla suuntaat helposti ja nopeasti kohti alppien henkeäsalpaavia maisemia ja laskettelukeskuksia. Automatkan päästä kaupungista löydät talvisin mahtavat laskettelumaastot- ja keskukset sekä kesäisin puolestaan hienoja vaeltelumaastoja. Kaupungin läheisyydestä löydät myös Natterer See ja Lanser Seen, jotka ovat upeita jään muodostamia järviä. Kohti järviä kulkee maisemareitti, joka tarjoaa upeita elämyksiä. Itse Innsbruckin kaupunki puolestaan tarjoaa upeita kirkkoja, museoita sekä palatseja. Palatsialueella eli Hofburgissa pääsee tutustumaan kuninkaallisten elämään ja hulppeisiin palatseihin. Myös erityisesti vanha kaupunki on näkemisen arvoinen ja hyvä paikka ostoksille ja esimerkiksi illalliselle loistokkaassa ympäristössä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 16:00
la. - su.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Innsbruck Lentoasema INN Fürstenweg 180 6026 Innsbruck 47.256863, 11.351225 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Innsbruck Lentoasema INN

Fürstenweg 180
6026 Innsbruck
 
Puhelinnro +43-1505264004

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service