Autonvuokraus
Klagenfurt
Piilota
Itävalta // Klagenfurt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Klagenfurt

Jos matkaat Itävallan Klagenfurtiin ja haluat tutustua kohteeseen sujuvimmin, käänny puoleemme Sixtin Autovuokraamossa Klagenfurtissa ja autamme sinua mielellämme. Laajasta autovalikoimastamme saat vuokrattua näppärän henkilöauton tai tilavan farmarin koko perheelle. Voit ottaa myös vaikkapa maasturin käyttöösi ja ajella huolettomasti maastossakin. Minibusseihin mahtuu suurempikin kaveriporukka. Autokalustomme vuokra-autot ovat aina merkkiensä viimeisimpiä malleja. Autonvuokraus Sixt Klagenfurtissa on sujuvaa ja voit luottaa ajoneuvojemme luotettavuuteen ja turvallisuuteen Itävallan matkallasi. Me Sixtillä haluamme auttaa sinua tekemään matkastasi parhaan mahdollisen!

 
 • Klagenfurt Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Klagenfurt

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Hyppää vuokra-auton rattiin Klagenfurtissa

Meillä Sixtillä tyytyväisyytesi on tärkeää, joten haluamme tarjota sinulle upeita lisäpalveluja tekemään matkastasi vielä sujuvamman ja unohtumattomamman. Voit varata palvelut jo etukäteen kattavilla nettisivuillamme tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme Klagenfurtissa. Jos olet matkustamassa perheesi kanssa ja tarvitset joko lastenistuimen tai lisäkuljettajan levätäksesi ajovuorosta, saat varattua molemmat palvelut meiltä. GPS-navigaattori johdattaa sinut perille ja taloudellisella henkilöautolla madallat kustannuksia. Saat kätevästi varattua ajoneuvon kategorian Sixtiltä, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat perille saavuttuasi. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun, joten käännythän reippaasti puoleemme, jos jokin askarruttaa mieltä!

Klagenfurt tutuksi Sixt vuokra-autolla

Klagenfurt on hieman yli 90.000 asukkaan kaupunki Itävallassa, lähellä Slovenian rajaa. Tämä yliopistokaupunki on maan kuudenneksi suurin. Kaupunki sijaitsee aivan Wörthersee-järven itärannalla, ja sitä ympäröi korkeat vuoret. Yksi korkeimmista vuorista on Ulrichsberg, joka yltää yli kilometrin korkeuteen. Upeat maisemat ovat siis taattuja liikkuessasi kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Lähde rentoutumaan järvelle taikka vaeltamaan vuoristoniityille. Valinta on kokonaan sinun, kun allasi on Sixt vuokra-auto Klagenfurtin toimipisteestä.

Vuokra-auto on mitä mainioin tapa hoitaa siirtymät paikasta toiseen, ja samalla esimerkiksi lasketteluvälineet kulkevat näpsäkästi mukana. Autonvuokraus Klagenfurtissa mahdollistaa myös pidemmille reissuille suuntaamisen. Lähde vaikkapa ajelemaan maan läpi kohti Itävallan pääkaupunkia Wieniä. Matkaa sinne kertyy noin 300 kilometriä, mutta se on varmasti sen arvoista. Noin puolessa välissä matkaa löytyy kaunis kaupunki Graz, jossa kannattaa myös piipahtaa. Sixt auttaa sinut matkaan tyylikkäästi ja edullisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service