Autonvuokraus
Tirol
Piilota
Itävalta // Tirol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tirol

Sixtin Autovuokraamosta saat vuokrattua näppärästi ajoneuvon käyttöösi Tirolin matkallesi, ja pääset nauttimaan tämän alppimaan kauneudesta sujuvimmalla mahdollisella tavalla! Laajassa autovalikoimassamme on vuokra-autoja kaikkiin makuihin ja tarpeisiin, ja panostamme autonvuokrauksen sujuvuuteen ja helppouteen. Autokalustomme on turvallinen ja laadukas, ja vuokra-automme ovat aina merkkiensä uusimpia malleja. Jos jokin askarruttaa sinua, käänny ihmeessä aina ystävällisesti ja tahdikkaasti palvelevan asiakaspalvelumme puoleen ja autamme sinua.

 
 • Innsbruck Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Tiroliin parhaiten vuokra-auton ratin takaa

Itävallassa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja saat tästä upeasta maasta parhaan irti nappaamalla ajokin Sixtin Autovuokraamosta Tirolissa. Löydät laadukkaasta valikoimastamme niin henkilöautoja kuin farmareitakin, vai sopeutuuko ehkä maasturi tarpeisiisi parhaiten? Pakettiautoon pakkaat mukaan kaiken tarvittavan isommallekin matkaseurueelle tai pidemmälle reissulle, kun taas urheiluautossa tai avoautossa voit matkakumppanisi kanssa keskittyä matkustamiseen tyylillä ja vauhdilla. Voit varata kätevästi ajoneuvon kategorian verkkosivuillamme, mutta huomioithan, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Tarvitsetko kenties GPS-navigaattoria helpottamaan sujuvaa reitinvalintaa, tai lisäkuljettajan nimeämisen jakamaan ajovastuuta? Löydät nämä ja paljon muita laadukkaita lisäpalveluita kauttamme. Me autamme tekemään reissustasi mahdollisimman sujuvan, joten käänny vain rohkeasti puoleemme.

Tiroli on Itävallan helmi

Tiroli on paljon muutakin kuin tirolilaishattuja, nahkahousuja ja laskettelukohteita, sillä tällä alppisella alueella on myös paljon vanhoja linnoja, huikeita vaellusreittejä ja historiallisia kohteita. Autonvuokraus Tirolissa onkin suotava tapa tutustua osavaltioon, jotta ehdit kokea kaikki kiinnostavat kohteet matkasi aikana. Jos olet lähdössä laskettelemaan, lienevät Kitzbühelin ja Sankt Antonin suositut hiihtokeskukset määränpäitäsi. Pyörähdä ihmeessä tutustumassa Innsbrückin vanhaan kaupunkiin ja kuuluisaan kultaiseen kattoon, ja Ambrasin upeaan keskiaikaiseen linnaan. Kufsteinin linnakkeessa on mielenkiintoista ja karmivaakin nähtävää kidutuskammioineen.

Alpbach tarjoaa klassisen kuvan kauniista, pienestä alppikylästä, Lermoosin ulkoilualue puuhaa myös perheen pienimmille ja Dorferseen henkeäsalpaavat maisemat tekevät varmasti patikoijaan vaikutuksen. Osavaltiossa on paljon myös teemapuistoja, museoita ja urheilukeskuksia, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin myös ilman hiihtosuksia matkaaville. Käännä siis Sixtin vuokra-auton nokka kohti Tirolia ja lähde autonvuokrausta hyödyntäen hankkimaan ikimuistettavia elämyksiä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service