Autonvuokraus
Villach-Fuernitz
Piilota
Itävalta // Villach-Fuernitz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Villach-Fuernitz

Matkasi Villach-Fuernitzissa alkaa kaikkein sujuvimmin, kun käyt Sixtin Autovuokraamossa nappaamassa yhden laadukkaista ajoneuvoistamme allesi! Autonvuokraus Villach-Fuernitzissa on kauttamme näppärää ja helppoa, ja voit tehdä varauksen jo etukäteen netissä verkkosivuillamme. Korkealuokkaisessa autovalikoimassamme on vuokra-autoja kaikkiin makuihin ja tarpeisiin, ja voit aina luottaa autokalustomme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Pääset kätevästi liikkumaan paikasta toiseen vuokra-automme ratissa myös Villach-Fuernitzin lähiympäristössä tai kauempanakin Itävallan kauniissa maisemissa. Villach-Fuernitziin suunnatessasi suosittelemme lämpimästi autonvuokrausta Sixtiltä, sillä sen avulla teet matkastasi unohtumattoman elämyksen!

 
 • Villach

  Sixt Autonvuokraus
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Villach-Fuernitzin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua mielellään

Jos etsit luotettavaa henkilöautoa tai maasturia reissullesi, löydät sen varmasti meiltä! Valikoimissamme on myös farmareita perheellisille tai isommalle matkaseurueelle, ja vuokraamalla pakettiauton varmistat, etteivät kenenkään hiihtovarusteet tai retkeilytarvikkeet jää matkasta. Urheiluautolla huristat pitkin teitä ja mantuja vauhdilla, kun taas avoautolla pääset nauttimaan mukavasti auringonsäteistä kesäisten alppiniittyjen lomitse kurvaillessasi. Voimme kuitenkin luvata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Lisäpalveluja valitsemalla sujuvoitat matkaasi vielä lisää, kun voit laittaa perheen pienimmän matkustamaan turvallisesti lastenistuimessa. Lisäämällä lisäkuljettajan tilaukseesi jaat ajovastuuta muun matkaseurueen tai matkakumppanisi kanssa. Tiesithän, että myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata ajoneuvon kauttamme? Jos jokin mietityttää, kysy meiltä lisää!

Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Villach-Fuernitziin ja Itävaltaan

Villach-Fuernitz eli Villachin kaupunki sijaitsee Etelä-Itävallassa lähellä Italian ja Slovenian rajoja ja on myös Kärntenin osavaltion toiseksi suurin kaupunki. Ympäröivät Alpit ja Karavankkien vuoret muodostavat henkeäsalpaavan maiseman paikan ympärille ja ne tarjoavatkin luonnon ystäville paljon mielenkiintoisia kohteita. Villachin vanha kaupunki Drau-joen ääressä on hyvin pittoreski, ja lukuisat vanhat kirkot, kuten Pyhän Ristin kirkko (Heiligenkreuzkirche) ja Pyhän Jaakobin kirkko tekevät varmasti vaikutuksen kulttuurin ja arkkitehtuurin ystäville. Suosittelemme autonvuokrausta liikkumistavaksesi, jotta pääset tutustumaan myös Villach-Fuernitzin lähiseutuun, kuten Faaker-järven kirkkaisiin vesiin tai Ossiachin kylään. Karauta seudun korkeimmalle huipulle, Dobratchille ihailemaan huikeita maisemia. Ja kun olet kerran paikan päällä, pistäydy samalla naapurimaissa Italiassa ja Sloveniassa hakemassa lisää hienoja kokemuksia reissullesi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service