Autonvuokraus
Weiz
Piilota
Itävalta // Weiz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Weiz

Autonvuokraus käy sujuvasti Weizin matkallasi, kun asioit Sixt Autovuokraamossa! Laajassa autovalikoimassamme on jokaiselle jotakin, sillä panostamme autokalustomme monipuolisuuteen ja laadukkuuteen. Valittavanasi on niin henkilöautoja, kuin pakettiautoja ja avoautoja, joten makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopiva ajoneuvo löytyy sinulle varmasti. Haluamme tehdä vuokrauksen mahdollisimman mielekkääksi, joten jos pidät asioiden hoitamisesta netissä, voit tehdä varauksen vuokra-autosta verkkosivuillamme tai älypuhelimella mobiilisovelluksellamme. Jos taas pidät enemmän varausten tekemisestä kasvotusten, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään toimipisteessämme. Käänny siis rohkeasti puoleemme, ja me autamme sinut matkaan!

 
 • Weiz

  Sixt Autonvuokraus
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Weizissa auttaa sinut sujuvasti matkaan

Jos olet matkaamassa Itävaltaan, kannattaa sinun ehdottomasti käydä Sixt Autovuokraamossamme Weizissa hakemassa menopeli allesi, niin pääset tutustumaan tähän upeaan maahan kaikkein näppärimmin. Kauttamme voit varata maasturin tai vaikkapa pakettiauton isommalle retkiseurueelle tai matkaseurueelle, ja meillä on myös henkilöautoja ja farmareita yksin, kaksin tai perheen kanssa matkaaville. Jos haluat hieman tähtisäihkettä tiellesi, istahda jonkin upean urheiluautomme tai avoautomme rattiin! Otathan huomioon suunnitellessasi lomamatkaasi, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustu myös kattaviin lisäpalveluihimme, ja valitse vaikkapa lisävakuutus tilaukseesi, tai GPS-navigaattori sujuvoittamaan reitinvalintaasi. Lisäkuljettajan nimeäminen helpottaa ajovastuutasi, ja myös alle 25-vuotias sisaruksesi pääsee rattimme taakse, kunhan vain omistaa ajokortin. Jos jokin askarruttaa, kysy ihmeessä lisää!

Vuokra-autolla suuntaat Weizistä myös pidemmälle

Weiz on pieni kaupunki Steiermarkin osavaltiossa, joka sijaitsee vain 25 kilometrin päässä alueen pääkaupungista Grazista. Kaupungissa on vanhoja kirkkoja arkkitehtuuria ja historiallisia kohteita arvostaville matkaajille, joista vanhin, Taborkirche on perustettu jo 1100-luvulla. Muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Schloss Thannhausenin ja Scloss Radmanssdorfin renessanssipalatsit. Weizin lähiseudulla sijaitsee paljon mielenkiintoista nähtävää, joten autonvuokraus on näppärä tapa tutustua tarjontaan mahdollisimman sutjakkaasti juuri omassa aikataulussasi. Katerlochin ja Grasslhöhlen stalaktiittiluolat sijaitsevat lyhyiden ajomatkojen päässä, ja Weizklammin ja Raabklammin solat ovat puolestaan patikoijien suosiossa. Hoida autonvuokrauksesi Sixtin toimipisteessämme Weizissa ja varustamme sinut laadukkaalla menopelillä, jolla huristat kaikki haluamasi kohteet juuri siinä järjestyksessä kuin haluat!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service