Autonvuokraus
Wien-Schwechat
Piilota
Itävalta // Wien-Schwechat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Wien-Schwechat

Sixt Autovuokraamo Wien-Schwechatissa auttaa sinut ammattitaidolla matkaan, kun suuntaat Itävaltaan työn tai vapaa-ajan merkeissä. Autonvuokraus Wien-Schwechatissa on kauttamme sujuvaa ja helppoa, ja voit tehdä sen jo etukäteen verkkosivuillamme tai älypuhelimellasi mobiilisovelluksellamme. Voit valita laajasta autovalikoimastamme henkilöauton, pakettiauton tai luksusauton ajoneuvokseksi käyttötarkoituksestasi tai matkasi teemasta riippuen. Autokalustomme vuokra-autot ovat laadukkaita ja luotettavia ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Älä siis turhaan mieti enää, vaan tee vuokraus haluamastasi ajokista kauttamme ja voit keskittyä nauttimaan matkastasi täysin siemauksin!

 
 • Wien-Schwechat Lentoasema
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.08:00 - 20:00
  su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Wien-Schwechat Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.08:00 - 20:00
  su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Wien-Schwechatin Sixt Autovuokraamo palvelee ystävällisesti ja taidokkaasti

Jos etsit laadukasta ja turvallista henkilöautoa tai farmaria, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Meillä on niin taloudellisia henkilöautoja kuin tilavia farmareitakin, ja löydät kauttamme myös korkealuokkaisia maastureita vaativampaan ajoon. Tarvitsetko kenties myös GPS-navigaattoria tai lastenistuinta? Löydät ne ja paljon muuta laadukkaista lisäpalveluistamme. Jos sinua houkuttaa ajatus hyppäämisestä urheiluauton tai avoauton rattiin, tutustu ihmeessä tarjontaamme ja toteuta unelmasi. Vapaiden kilometrien avulla voit keskittyä huristamaan juuri sinne minne sydämesi halajaakin, eikä sinun tarvitse murehtia kilometrimääristä. Voit tehdä varauksen Sixtin toimipisteessä Wien-Schwechatissa tai jo ennen matkaa näppärästi verkkosivuillamme, mutta huomioithan, että voimme luvata ainoastaan vuokra-auton kategorian, emmekä tiettyä merkkiä tai mallia. Käänny puoleemme ja tee matkastasi unohtumaton seikkailu!

Autonvuokraus Wien-Schwechatissa siivittää sinut upealle reissulle

Kun saavut Wieniin, hoida autonvuokrauksesi sutjakkaasti Wien-Schwechatista lentoasemalle tullessasi ja pääset tutustumaan niin Itävallan pääkaupunkiin kuin muualle maahan näppärästi ja vikkelästi! Wienin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Hofburgin, Schönbrunnin ja Belvederen keisarilliset linnat, Stephansdomin katedraali, Ringstrassella sijaitseva oopperatalo ja Mariahilfer Strassen ostoskatu. Lähde ihmeessä liikkeelle kauemmaksikin ihailemaan Tonava-joen maisemia Wieniä ympäröivään Ala-Itävallan osavaltioon, jossa on paljon kauniita linnoja ja luostareita, sekä vaellusreittejä patikoinnin ja luonnon ystäville. Neusiedl-Seewinkelin kansallispuisto sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä, kuten myös Unkari ja Sloviakian pääkaupunki Bratislava. Ota siis pyörät allesi Sixtiltä ja tee matkastasi huikea lomareissu vanhaan eurooppalaiseen kulttuurin kehtoon!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service