Autonvuokraus
Sardinia Alghero Lentoasema
Piilota
Italia // Alghero // Sardinia Alghero Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sardinia Alghero Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AHO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Tutustu Sardiniaan vuokraamalla auto Sixtiltä Alghero-Fertilian lentoasemalla

Saapuessasi Sardiniaan saat kaiken irti lomastasi vuokraamalla ajoneuvon Sixt Autovuokraamosta Alghero-Fertilian lentoasemalta. Toimipisteemme sijaitsee saapuvan lentoliikenteen aulassa, löydät autovuokraamomme Alghero-Fertilian lentoasemalta opasteita seuraamalla. Harkitessasi autonvuokrausta Alghero-Fertilian lentoasemalla kannattaa varaus tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Henkilökuntamme valitsee tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton mallistostamme, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Autonvuokraukseen Alghero-Fertilian lentoasemalla voi sisällyttää myös monipuolisen valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joihin kuuluvat muun muassa GPS-navigaattori, lasten turvaistuin, lisävakuutukset, lisäkuljettajat sekä rajattoman kilometrimäärän mahdollisuus. Pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Alghero-Fertilian lentoasemalla noudettuasi avaimet toimipisteestämme. Istu ratin taakse ja suuntaa kulkusi vaikkapa vajaan kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Algheron kaupunkiin.

Sixtin toimipiste palvelee sinua Alghero-Fertilian lentoasemalla

Alghero-Fertilian lentoasema (AHO) on yksi Sardinian kolmesta lentoasemasta, ja mainio tukikohta lomallesi tällä ihastuttavalla Italian saarella. Algheron kaupungista noin 10 kilometrin päässä sijaitseva lentokenttä palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoyhtiöitä. Sixt Autovuokraamo Alghero-Fertilian palvelut kattavat Euroopan kärkeen kuuluvien laadukkaiden vuokra-autojen lisäksi monipuoliset lisäpalvelut. Varaa vuokra-auto Alghero-Fertilian lentoasemalta verkkosivuillamme tai puhelimitse ja saat käyttöösi premium-luokkaisen auton haluamastasi kategoriasta. Vaihtoehtoina ovat taloudelliset henkilöautot, mukaan lukien sedanit, tilavat farmarit, joihin sisältyvät myös kätevät minibussit, sekä luotettavat maasturit. Lisäpalveluista valittavanasi on muun muassa lasten turvaistuimet, erilaiset lisäturvaa tuovat vakuutukset sekä mahdollisuus lisätä useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Kysy myös rajoittamattoman kilometrimäärän tarjouksestamme.

Alghero kutsuu sinut seikkailulle Sardiniaan Sixtin vuokra-autolla

Sardinian kolmanneksi tärkein yliopistokaupunki Alghero hurmaa pittoreskillä arkkitehtuurillaan ja pitkällä, tuhansien vuosien taakse ulottuvalla historiallaan. Rantaleijonia kiinnostavat varmasti kaupungin ja lähialueen useat upeat hiekkarannat, kuten Baia del Nimfe, Porto Ferro, Spaggia, Mugoni ja Speranza, jotka muodostavat luonnonkauniit puitteet auringonlaskujen ja -nousujen ihailemiselle. Kaupungista löytyy paljon historiallista arkkitehtuuria, kuten huikea 1500-luvulla rakennettu katedraali. Nautiskelijoita palkinnee vieläkin enemmän matka Sella & Moscan viinitilalle, joka on kokemisen arvoinen automatka niin paikallisen viinin kuin myös maisemiensa puolesta. Maailmankuululla muotisuunnittelija Antonio Marraksella on myös oma putiikkinsa Piazza Civicalla. Monipuolinen Alghero tarjoaakin elämyksiä joka makuun!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sardinia Alghero Lentoasema AHO Regione Nuraghe Biancu 07041 Alghero 40.629297, 8.295447 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sardinia Alghero Lentoasema AHO

Regione Nuraghe Biancu
07041 Alghero
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service