Autonvuokraus
Brindisi Lentoasema
Piilota
Italia // Brindisi // Brindisi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brindisi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Contrada Baroncino
  72100 Brindisi IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BDS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Brindisin lentokentällä

Aloita matkasi Brindisiin hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi edullisesti ja vaivattomasti. Valikoimastamme löytyy vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Henkilöauto on kätevä ja taloudellinen vaihtoehto ja farmarissa on tilaa isommallekin porukalle, haastavampaan maastoon valikoimastamme löytyy myös maastureita, joihin mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät meiltä myös avo- ja urheiluautot. Huomioithan, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme löydät myös esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan suunnistusta, lasten turvaistuimet perheen kanssa matkustaville sekä erilaisia lisävakuutuksia tuomaan lisäturvaa matkallesi. Sixtin vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut.

Autonvuokraus Brindisin lentokentällä

Brindisin lentokenttä (BRI) sijaitsee vain 6 kilometrin päässä kaupungista. Sixt Autovuokraamon löydät kätevästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme ja vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koe tunnelmallinen Brindisi vuokra-autolla

Brindisi sijaitsee Etelä-Italiassa, Apulian maakunnassa, Adrianmeren rannalla. Alue on täynnä historiallisia kohteita ja myös Brindisillä on pitkä historia, sen uskotaan toimineen muun muassa illyrialaisten asutuksena ennen Rooman valtakunnan aikaa ja sinne päättyi myös roomalaisten Via Appia -tie. Tien päätekohdan merkkinä seisoo edelleen Scalinata di Virgilion portaat ja 18 metriä korkea roomalainen pylväs. Apulian maakunta on Brindisin lisäksi täynnä upeita kohteita, joihin tutustuu kätevästi vuokra-autolla. Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja lähde tutustumaan ihanaan Barin kaupunkiin, Castel del Monten linnaan, Alberobellon herttaisiin trullitaloihin tai Ostunin viehättävään valkoiseen kaupunkiin. Apulian maakunta on myös kulinaristinen elämys ja sen ruokakulttuuri on täysin omaa luokkaansa, tärkeänä viinialueena Apuliassa kannattaa tutustua myös alueen viineihin sekä vierailla tunnelmallisissa maatilaravintoloissa, masserioissa. Brindisi sopii myös rantalomailijoille, kesäisin lämpötila nousee jopa yli 30 asteen, jolloin Brindisin rannat täyttyvät auringonpalvojista. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi lisää joustavuutta ja vapautta, jolla voit tutustua ihanaan Brindisiin ja Apulian maakunnan nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Ota lomastasi kaikki irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brindisi Lentoasema BDS Contrada Baroncino 72100 Brindisi 40.657607, 17.938478 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Brindisi Lentoasema BDS

Contrada Baroncino
72100 Brindisi
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service