Autonvuokraus
Campania
Piilota
Italia // Campania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Campania

Ensimmäinen asia suunnitellessasi matkaa Etelä-Italian Campanian maakuntaan on vuokra-auton varaaminen Sixt Autovuokraamo Campaniasta joka palvelee sinua, olipa kyseessä sitten koko perheen lomamatka, työmatka tai häämatka. Autonvuokraus Campaniassa sujuu helposti Sixtiltä. Kun sopiva ajokki on alla, matkanteko on vaivatonta. Tutto bene, tie kutsuu!

 
 • Naples Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Etelän salaisuudet avautuvat Sixt vuokra-auton kyydissä

Musiikinkuuntelua, podcasteja, maisemien ihailua - matkantekosi Campaniassa on vaivatonta, kun allasi on hyvä auto. Sixt Autovuokraamomme Campanian alueella palvelevat sinua Napolissa. Toimipisteemme sijaitsevat Napolin lentokentällä ja rautatieasemalla. Hurautat Napolista maakuntiin hyvin hoidettua E842-moottoritietä pitkin. Lentokentältä voit vuokrata niin laadukkaat henkilöautot, sedanit, urheiluautot kuin avoautotkin sekä maastoauton vaativampaan ajoon. Napolin rautatieaseman toimipisteessämme tarjolla on henkilöautoja ja sedaneita.

Varauksen tekeminen internetissä on helppoa, ja voit räätälöidä autoa omien mieltymystesi mukaisesti lisäpalveluilla. Lisäpalveluna tarjoamme GPS-navigaattorin, lisäkuljettajan ja lastenistuimen pikku matkustajia varten. Otathan kuitenkin huomioon varausta tehdessäsi, ettemme takaa tiettyä automallia, vaan ajoneuvokategorian. Kalustomme on aina uutta ja hyvin huollettua. Vapaat kilometrit takaavat, että voit huristella aurinkoisilla teillä huoletta.

Vuokra-auto Campaniassa helpottaa liikkumista

Campanian alue tunnetaan eurooppalaisen kulttuurin kehtona, jossa sekä roomalainen että kreikkalainen korkeakulttuuri aikanaan vaikuttivat. Napolin arkeologinen museo on yksi merkittävimmistä. Pääkaupunki Roomaan huristaa vuokra-autolla helposti noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Maisemaa halkova Vesuvius-tulivuori on alueen tunnetuimpia nähtävyyksiä - eikä vähiten siksi, että Milla Magia asuu siellä. Napolista voi ajaa noin puolessa tunnissa kuuluisaa tulivuorta ihailemaan uudenkarhean auton kyydissä.

Roomalaiset selittivät, että Vesuviuksen alle oli haudattu jättiläisiä, jotka aiheuttivat alueelle maanjäristyksiä. Vesuvius purkautuikin täydellä voimallaan vuonna 1979 syösten laavaa sisuksistaan läheisen Pompejin kaupungin ylle. Pompeji tuhoutui täysin, mutta samalla laavan kivettämästä kaupungista tuli arkeologisesti merkittävä kohde. Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Pompeji on alueella vierailevien matkailijoiden välttämätön nähtävyys. Campanian viljavilla rinteillä kasvaneista tomaateista valmistetaan herkullista kastiketta nimeltä spaghetti con sugo di pomodoro, joka vie kielen mennessään! Nämä ihmeet pääset toteamaan itse, kun autonvuokraus Campaniassa on osa matkaohjelmaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service