Autonvuokraus
Genova
Piilota
Italia // Genova
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Genova

Autonvuokraus Genovassa sujuu ensiluokkaisen laadukkaasti, kun valitset vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta! Voit valita laajasta autovalikoimastamme ajoneuvoksesi esimerkiksi henkilöauton tai maasturin tai isommalle kokoonpanolle farmarin. Autokalustostamme löytyy myös avoautoja ja urheiluautoja vauhdikkaampaan menoon, ja vuokraus tapahtuu sujuvasti vaikka jo ennen matkaa helppokäyttöisiltä verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme iPhonella tai Androidilla. Panostamme autonvuokrauksen sujuvuuteen, joten käänny vain puoleemme matkaa suunnitellessasi!

 
 • Genova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sala Arrivi
  16154 Genova

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Genova Brignole Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Giuseppe Verdi 2
  16121 Genova

  ma. - pe.09:00 - 13:00
  la.09:00 - 12:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Jollet jo ole tutustunut kattaviin ja käyttäjäystävällisiin verkkosivuihimme, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä se ennen matkaasi ja tutustua laadukkaisiin lisäpalveluihimme ja tarjouksiimme. Tiesitkö, että meidän kauttamme autonvuokraus on mahdollista myös alle 25-vuotiaille, ja että saat myös lisättyä näppärästi tilaukseesi esimerkiksi lisävakuutuksen, GPS-navigaattorin ja nelivedon selättämään kiperimmätkin taipaleet? Otathan huomioon Genovan matkaa suunnitellessasi, ettemme voi luvata vuokra-auton merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten voit aina luottaa siihen, ettet jää yksin apua tarvitessasi. Anna Sixt Autovuokraamon Genovassa auttaa sinut matkaan kohti unohtumattomia elämyksiä!

Autonvuokraus Genovassa on loistava tapa tutustua Italiaan

Genova on Italian suurin satamakaupunki, joka sijaitsee Ligurian alueella maan pohjoisosissa ja tarjoaa lähiseutuineen paljon mielenkiintoisia kohteita matkaajalle. Via Garibaldilla pääset ihailemaan upeita palatseja ja vanhan kaupungin Via San Lorenzolla pääset nauttimaan kauppojen ja ravintoloiden antimista, kokemaan caruggi-kujien ilmapiirin sekä ihailemaan San Lorenzon hätkähdyttävää tuomiokirkkoa. Käy ihmeessä Sixt Autovuokraamossamme Genovassa hakemassa menopeli allesi ja karauta lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan, kasinoistaan ja resorteistaan kuuluisaan San Remoon. Huristele pitkin viidestä eri paikkakunnasta koostuvaa Cinque Terren rannikkoaluetta ja tutustu sen pittoreskeihin kyliin, kauniisiin maisemiin sekä luonnonpuistoon. Pisa kaltevan torninsa kanssa sijaitsee sekin aivan säädyllisen ajotaipaleen päässä, ja mikäpä estäisi sinua hurauttamasta vaikkapa Ranskan Nizzaan! Sixt Autovuokraamomme Genovassa auttaa sinua ystävällisesti ja ripeästi kysymyksissäsi, jos jokin sinua matkallasi askarruttaa. Heittäydy siis innolla seikkailuun ja koe upea Genova Sixtin vuokra-auton ohjauspyörän takana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service