Autonvuokraus
Genova Lentoasema
Piilota
Italia // Genova // Genova Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Genova Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sala Arrivi
  16154 Genova IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GOA
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 21:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Genovan lentokentällä

Tutustu Pohjois-Italian rannikon upeaan satamakaupunkiin ja sitä ympäröivään Ligurian maakuntaan vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Genovan lentokentällä. Palvelupisteestämme sinun on mahdollista vuokrata tarpeitasi vastaava vuokra-auto, esimerkiksi taloudellinen ja mukava henkilöauto tai turvallinen ja tilava farmari, maastoon kuin maastoon sopiva neliveto tai ylellinen luksusauto. Huomioithan varatessasi, että voimme taata vain autokategorian, emme tiettyä automallia. Älä unohda lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoria, lastenistuimia tai lisäkuljettajan nimeämistä, joilla saat matkastasi vielä enemmän irti. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman vuokra-autopaketin. Voit myös tehdä varauksen verkkosivuillamme.

Autonvuokraus Genovan lentokentällä

Genovan lentokenttä, lyhenteeltään GOA, tunnetaan myös nimellä Cristoforo Colombon lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee vain 7,5 kilometrin päässä kaupungista eli ajat sinne vuokra-autollasi noin vartissa. Monet suuntaavat täältä myös kuuluisaan kasinokaupunki San Remoon, joka sijaitsee 145 kilometrin päässä lentokentältä. Löydät Sixtin Autovuokraamon vuokrauspisteen heti saapuvien lentojen terminaalista, turisti-infon takaa. Nopeimmin pääset matkaan varaamalla vuokra-auton etukäteen, tämä on erityisen suositeltavaa suurina turistisesonkeina, kuten kesällä.

Vuokra-auto vie Genovan ainutlaatuiseen tunnelmaan

Genovan satama-alueet kuuluvat Euroopan suurimpiin ja tarjoavat matkailijalle unohtumattomia elämyksiä yhdessä Italian herkullisemman ruoan kanssa. Lapsiperheet nauttivat myös alueelta löytyvästä Akvaariomaailmasta, joka on Euroopan suurin, sekä sen läheisyydestä löytyvästä trooppisen ilmaston Biosferan lasipallosta sekä Lastenmaailmasta, joka on Italian suurin tiede- ja tekniikkamuseo. Kaupungin keskusaukio, Piazza de Ferrari, on täynnä upeita, historiallisia rakennuksia ja vanhakaupunki on Euroopan suurimpia ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Näköalapaikat kukkuloiden päällä on myös helppo saavuttaa omalla vuokra-autolla. Pidemmällä Italian kiertomatkalla kannattaa ajella noin 100 kilometriä itään ja etelään päin Genovasta ja käydä ihailemassa Cinqua Terren kuuluisaa rannikkoaluetta, joka muodostuu viidestä eri paikkakunnasta, jotka kaikki yhdessä muodostavan Cinqua Terren luonnonpuiston, joka on erinomainen paikka vaelluksille. Autonvuokraus Genovan lentokentällä antaa sinulle vapauden valita omat reittisi ja aikataulusi saman tien saavuttuasi Italiaan ja pääset halutessasi kohteisiin, jotka jäisivät näkemättä julkisilla kulkuvälineillä. Tarjoamme vapaat kilometrit ja edullista, luotettavaa autonvuokrausta Genovan lentokentällä, joka tekee matkastasi Italiaan helpon ja unohtumattoman kokemuksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 21:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Genova Lentoasema GOA Sala Arrivi 16154 Genova 44.414995, 8.850479 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Genova Lentoasema GOA

Sala Arrivi
16154 Genova
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service